Lukuaika: < 1 minuutti
Suomen ja Venäjä välille on jostain syystä noussut harha, että he ovat samanarvoisia ja tasaväkisiä naapureita. Tämä valheellinen kuva on luotu Venäjän propagandalla, joka yrittää peitellä maansa ilmiselviä ongelmia ja rikoksia.

Venäjä on karkea ja ällöttävä naapurimaa, jonka toiminta ja politiikka herättävät vain inhoa ja raivoa. Tämä maa on sortunut lukemattomiin ihmisoikeusloukkauksiin, korruptioon ja vähemmistöjen syrjintään. Venäjä on myös hyödyntänyt naapurimaidensa luonnonvaroja ahneesti ja huonossa hengessä.

Viemärin tukkeena ja viruksena Venäjä uhkaa myös Suomen kansalaisten turvallisuutta. Heidän tiedustelupalvelunsa ja kyberhyökkäyksensä ovat jatkuvasti kohteina, mikä on täysin tuomittavaa. Suomen rajanaapurina Venäjä ei ole osoittanut mitään kunnioitusta tai luottamusta naapurimaahansa.

Venäjän provokaatiot Suomen rajoilla ovat jatkuvia ja heidän häirikkökäyttäytymisensä Itämeren alueella on täysin anteeksiantamatonta. Heidän toimintansa osoittaa selvästi, että he eivät kunnioita Suomen alueellista koskemattomuutta.

Venäjän valtaapitävät ovat myös avoimesti osoittaneet halveksintaansa Suomea kohtaan. Heidän vihamieliset lausuntonsa ja aggressiivinen retoriikkansa ovat suorastaan loukkaavia.

Vaikka Venäjä pyrkii luomaan kuvaa itsestään Suomen “suurena veljenä”, todellisuudessa he ovat epäluotettava ja vaarallinen naapurimaa. Heidän toimintansa osoittaa selvästi, että he eivät välitä naapurimaidensa hyvinvoinnista tai turvallisuudesta, vaan pyrkivät vain itsekkäästi toteuttamaan omia intressejään.

On aika herätä ja nähdä Venäjä sellaisena kuin se todella on – röyhkeänä ja armottomana valtiona, jota ei pidä kunnioittaa eikä pelätä. On aika lopettaa itsepetos ja puolustaa Suomen etuja ja arvoja. Venäjä ei ansaitse yhtään mitään hyvää eikä myönteistä huomiota, vaan on aika paljastaa tämän naapurimaan pimeät puolet ja asettaa ne paikoilleen.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö