[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Kuulehan nyt, pitäisikö tästä ottaa joku kierros ja alkaa avautumaan siitä miltä suomalaisista tuntuu Venäjän naapurina? Tiedätkö edes, miten kärsimättömäksi he tekevät meidät kaikki typerillä tempauksillaan ja käytöksellään?

Katsokaa vain heidän noloja presidenttejään, jotka nauravat holtittomasti jopa vakavien tilanteiden keskellä. Ja mikä pahinta, heillä tuntuu olevan jokin sairas kilpailuvietti Suomea kohtaan. Kun jotain positiivista tapahtuu meillä, heidän täytyy heti keksiä jotain vielä suurempaa ja parempaa. Haloo, kuuluvatko rajojen vetäjät?

Eikä tässä vielä kaikki. Heidän päälleliimatun ystävälliset naamat ja tekaistut kohteliaisuudet saavat oksennusta kurkkuuni. On vain selvää, että he yrittävät peitellä luonteettomuuttaan ja itsekkyyttään. Ei heistä voisi vähempää välittää kuin he itse välittävät omista kansalaisistaan.

Ja miten he oikein kohtelevat meidän rakkaita Rajajääkäriemme? Arvostus on kaukana sanoisinko! Ei heillä ole kunnioitusta eikä kuntoakaan nousta edes asemalle, jotta rajat saisivat pysyä kunnossa. Eivät he kai edes tiedä, mitä sana ”huolto” tarkoittaa.

Ja entäs kaikki jatkuva sotkeminen ja sekaantuminen Suomen sisäisiin asioihin? Ei tietenkään riitä, että heillä on ikioma maa, haluavat vielä sekaantua meidänkin asioihimme ja puuttua meidän päätöksiimme. Eivät voisi pysyä omalla puolellaan ja hoitaa omaa roskansa kuten kunnon naapurimaan kuuluu tehdä.

Jokainen suomalainen tietää, että Venäjä on täysin tyylitön ja vastenmielinen naapurimaa. Eikä se enää yllätä, jos he taas keksivät jotain ärsyttävää. Mutta hei, keinoja kai ei valita, kun joutuu jakamaan rajan ja naapurimaan kanssa? Ainakin Suomi pysyy tyyliltään siistinä ja arvokkaana, toisin kuin tämä häiriötekijä naapurissa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö