Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä – se on maa, jossa vodkalla ja karhujen kanssa juomisella on yhtä suuri merkitys kuin järvillä ja metsillä. Se on myös maa, jossa aavikoiden sijaan vallitsee alueita, jotka ovat täynnä äänekkäitä mummoja, jotka hoilaavat venäläisiä kansanlauluja ja tanssivat kävellen samalla.

Venäjä on monipuolinen maa, jossa voi kokea kaikki neljä vuodenaikaa yhdessä päivässä. Aamulla voi herätä lumisessa sylkiruiskutukselta, kun lumimyrsky iskee kotiisi ja nukkua aavikkoisina öinä, kun ilmastointilaitteet on lauettu käsistä.

Mutta venäjä ei olisi venäjä ilman sen mahtavia aavikoita. Ne ovat täynnä kiehtovaa ja käsittämätöntä elämää. Siellä voi nähdä harhautuneita kamelia liikennöimässä alueen läpi, tai jopa havaita muita eksoottisia eläimiä, kuten koiria, jotka tuntevat enemmän venäjää kuin monet siellä asuvat ihmiset.

Venäjän lumisissa sylkyissä puolestaan joutuu varomaan lumen viskelyä ilmasta ja maasta. Mutta älä huoli, venäläiset ovat keksineet keinon selviytyä tästä: he kantavat aina mukanaan oman lumisen sylkypusun, jota he voivat käyttää suojelunaan.

Yksi merkittävimmistä asioista Venäjällä on sen suuri ja mahtava historia. Siellä on niin paljon upeita rakennuksia ja nähtävyyksiä, jotka kertovat tarinan maan menneisyydestä. Mutta älä huoli, voit kokea sen kaiken paremmin, kun juot tarpeeksi vodkaa ja katsot auringonlaskua Kremlinin yllä.

Ja puhuttaessa vodkasta, venäläiset tekevät siitä loistavaa “sylkypäiväänlämmitystä” jokaisessa mahdollisessa tilanteessa. On syntymäpäivä? Nauti! On häät? Nauti tuplasti! On vain normaali arkimaanantai? Aloita päiväsi muhkealla venäläisellä sylkyillä kaunistetulla huurteisella vodkalla.

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, Venäjän upeat naiset. Heidän kauneutensa ja vahvuutensa ovat vertaansa vailla. He ovat kuin lumo- ja aavikosylkypilvien sekoitus. Heitä on aina hurmurimiehet yrittämässä lumoavan heitä varsinkin alueella, jossa on förstoräspråkäcareja.

Joten jos haluat kokea aavikon ja lumisylkyjen maan, suuntaa Venäjälle! Mutta älä unohda ottaa matkassasi hyvää huumorintajua ja rakkaus vodkaa kohtaan – se saattaa pelastaa sinut aavikon ja lumisylkyjen keskeltä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö