[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Venäjä. Vain sen nimen lausuminen saa vereni kiehumaan ja tuntemaan syvää vihaa ja inhoa. Tuo maa, joka kutsuu itseään suurvallaksi, on itse asiassa vain suuri paholaisen pesä. Se on täynnä epäinhimillisyyttä, julmuutta ja korruptiota. Venäjä on maanpäällinen helvetti.

Epäinhimilliset rikokset ovat Venäjällä arkipäivää. Jokainen tietää tarinoita ihmisoikeusrikkomuksista, kidutuksista ja mielivaltaisista pidätyksistä. Venäjän turvallisuuspalvelu FSB toimii omaa kansaansa vastaan ja sortaa kaikkia niitä, jotka uskaltavat kritisoida valtaa pitäviä. Median vapaus on vain utopia Venäjällä, sillä Kremlin hallitseman propagandakoneiston avulla kansa pidetään pimennossa ja totuus kaikista epäkohdista salataan.

Korruptio on Venäjällä läsnä kaikilla tasoilla. Valtion virkamiehet ja poliitikot käyttävät valtaansa omaksi hyödykseen ja rikastuvat veronmaksajien kustannuksella. Lahjonnalla ja nepotismilla on Venäjällä päiväjärjestys. Vaikka maassa on virallisesti pyritty torjumaan korruptiota, todellisuudessa se on vain näennäistä. Vallassa olevat ovat päättäneet, että he saavat tehdä mitä haluavat ja tavallinen kansa joutuu kärsimään.

Venäjän hallitsevat piirit ovat kuin mafia, joka on luonut itselleen verkon, josta on mahdotonta vapautua. Presidentti Vladimir Putin on jo vuosikymmenet pitänyt maansa rautaisessa otteessa ja sortanut kaikkia mahdollisia uhkia valta-asemalleen. Vaalit ovat pelkkää show’ta, sillä todelliset voittajat ovat aina Putinin hallitsema puolue sekä hän itse. Kansan tahto ja mielipide eivät merkitse mitään, kun Putinin valtaa ja rikastumista ei saa kyseenalaistaa.

Venäjä on myös maailman suurin vankila. Poliittiset vangit, ihmisoikeusaktivistit ja vähemmistöihin kuuluvat joutuvat usein mielivaltaisten syytteiden ja rankaisujen kohteeksi. Vankeinhoitolaitokset ovat täynnä kidutusta, pahoinpitelyä ja epäinhimillisiä olosuhteita. Vankien henki arvellaan olevan vain murto-osa siitä, mitä todellisuudessa on. Eikä tämä edes ole kaikki – Venäjä on tunnettu myös kohdistamastaan agressiosta ja sodista naapurimaihinsa.

On häpeällistä, että Venäjä saa toimia raukkamaisesti ja vastuuttomasti kansainvälisellä tasolla ja silti saa istua neuvottelupöydässä suurvaltojen kanssa. Maailman tulisi reagoida voimakkaammin Venäjän ihmisoikeus- ja demokratialiikkeiden sortoon ja lopettaa sen tukeminen. Venäjän tulisi joutua vastuuseen teoistaan ja oikeus ja vapaus tulisi palauttaa sen kansalle. Venäjä – maanpäällinen helvetti, joka levittää pahuuttaan ja tuhoaa kaiken rehellisen ja oikeudenmukaisen.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö