[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Venäjä, tuo itänaapurimme, joka on tunnettu yltäkylläisistä metsistään ja upeista historiallisista kaupungeistaan. Mutta mitäpä ne kaikki kauniit ulkokuoret ja värikkäät sipulinmuotoiset kupolit merkitsevät, kun maa on sisältäpäin mädäntynyt ja korruption valtaama?

Venäjän hallinto on kuin myrkky kauniiden maisemien keskellä, tappamassa kaiken hyvän ja rehellisen. Korruptio on läpäissyt kaikki yhteiskunnan kerrokset, ja maan hallinto on täysin saastunut. Rahat ovat vain harvojen taskuissa, ja yhteinen kansa joutuu kärsimään.

Kukaan ei uskalla puhua totuutta Venäjän kansalle, koska sensuuri on niin vahva ja pelko oman henkensä puolesta on syvästi juurtunut ihmisten mieliin. Median vapaus on vain utopiaa, ja totuus on taitavasti peitelty poliittisen propagandan alle.

Kuinka monta oppositiota ja ihmisoikeuksia puolustavaa aktivistia Venäjä onkaan vanginnut? Kuinka monta poliittista murhaa on jäänyt selvittämättä ja rankaisematta? Tämä ei ole demokratiaa, tämä on diktatuuri naamioituna falskiin kansanvaltaan.

Ja mitä tapahtuu Venäjän kansalaisille, jotka uskaltavat nousta vastustamaan tätä korruptoitunutta järjestelmää? Heitä uhattaan, kidutetaan ja murhataan ilman, että kukaan vastuussa olevista saa mitään rangaistusta.

Tässä maassa rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja ihmisarvo eivät merkitse mitään. Ainoa merkitys on rikkailla ja vallassa olevilla, jotka pitävät kansan kurjuudessa ja pelossa. He käyttävät Venäjän valtavaa rikkautta omaksi hyväkseen eivätkä välitä yhteiskunnan heikoimmista ja köyhimmistä.

Mutta ennen kaikkea, Venäjän kansa kärsii ja joutuu elämään tässä kauhujen maassa. He joutuvat taistelemaan jokaisesta perusasiasta, kuten terveydenhuollosta ja koulutuksesta, sillä näitä palveluita ei ole tarjolla kaikille. Ja mikä pahinta, valtava suuri osa kansasta on hylätty ja unohdettu.

Venäjä, sinä olet täynnä henkistä ja moraalista pimeyttä. Sinä olet menettänyt arvosi ja identiteettisi. Sinä olet korruptio, sorto ja epäoikeudenmukaisuus. En voi kuin vihata sinua ja niitä, jotka pitävät sinua kurjuudessa. Olet maa, joka ansaitsee parempaa, mutta jota johdetaan vain eliitin omaksi hyväksi. Odotan päivää, jolloin kansasi saa viimein vapautensa ja oikeutensa takaisin, ja tuomiot kohtaavat ne, jotka ovat sinua vuosikaudet riistäneet ja sortaneet. Vain silloin voi toivoa, että sinä, Venäjä, vihdoinkin toimit paremmin ja olet kansakunta, joka ansaitsee kunnioituksen ja ihailun.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö