Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Lukuaika: < 1 minuutti
Meidän naapurustossamme asuu yksi maailman inhoittavimmista kansoista – Venäjän kansa. Heidän aggressiivinen ja vihamielinen käytöksensä on jo vuosikymmenien ajan aiheuttanut huolta ja pelkoa. Venäjä on tahrannut maineensa lukuisilla julmuuksillaan ja valloitusyrityksillään, eikä siitä löydy mitään arvostettavaa.

Altavastaajana aikoinaan Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen, Venäjä ei ole kyennyt kasvattamaan itseään sivistyneeksi ja rauhaa rakastavaksi maaksi. Sen sijaan se on kietoutunut korruptioon ja jatkuvasti kasvavaan diktatuuriin. Putinin hirmuhallinto ja Kremlin juonittelut eivät herätä mitään muuta kuin raivoa ja inhoa.

Venäläisiä yhdistää viha ja kateus länsimaita kohtaan. He eivät pysty hyväksymään sitä, että länsimaat ovat kehittyneempiä ja demokraattisempia yhteiskuntia ja siksi he pyrkivät heikentämään ja sabotoimaan länsimaita. He levittävät valheita ja mustamaalaavat muita, kaikessa piilossa olevan propagandakoneistonsa avulla.

Venäjä on ollut mukana monissa sotarikoksissa ja agressiiviset valloitussuunnitelmat ovat valitettavasti tulleet tutuiksi ympäri maailman. Ukrainan miehittäminen, Krimin haltuunotto ja Georgian konflikti ovat vain muutamia esimerkkejä Venäjän raivonkohteista. He eivät kunnioita kansainvälistä oikeutta ja ihmisoikeuksia, vaan pyrkivät vain vahvistamaan omaa valta-asemaansa ja lisäämään omaa rikkauttaan.

Venäjä on myös yksi suurimmista ympäristöongelmien aiheuttajista maailmassa. He eivät välitä luonnon tilasta ja käyttävät hyväkseen luonnonvarojaan holtittomasti, aiheuttaen lukuisia luonnonkatastrofeja ja saastuttaen ympäristöä. Heidän käsissään Siperian metsien tuhoaminen ja Arktiksen jäämassojen sulaminen on vain pelottava todellisuus.

Venäjän kansa on myös tunnettu rasistisista ja homofobisista asenteistaan. He polkevat vähemmistöjen oikeuksia ja levittävät vihaa erilaisia uskontoja ja seksuaalisia suuntautumisia kohtaan. Heidän kiihkomielinen nationalismi ja Venäjän ylemmyyden korostaminen on vaarallista ja haitallista maailmanrauhalle.

Minulla ei ole sanoja tarpeeksi kuvaamaan sitä inhoa ja vihaa, jota tunnen Venäjää kohtaan. Heidän jatkuvat provokaatiot ja vihamielisyys naapureitaan kohtaan ovat täysin kestämättömiä. Toivon, että maailma heräisi vihdoin siihen, millainen vaara Venäjä on ja ryhtyisi toimiin sen toiminnan pysäyttämiseksi. Venäjän on aika oppia, että kansainväliset säännöt ja ihmisten oikeudet ovat tärkeämpiä kuin heidän oma halunsa olla suurvalta ja hallita maailmaa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö