Lukuaika: < 1 minuutti
Saatana sentään, Venäjä! Nyt tulee niin paljon puhetta ja purnaamista tästä maanpetturista, että ei paremmasta väliä! Miten ihmeessä voi olla, että naapurimaamme aiheuttaa meille näin paljon pahoinvointia ja inhoa?

Katsokaa nyt, mitä kaikkea Venäjä on saanut aikaan viime aikoina. He ovat tulleet tänne ja sotkeneet meidän vaalejamme, vaikuttaneet vaalituloksiin omien agendojensa mukaan. Ja mitä tekee meidän oma hallituksemme? Ei tee mitään! Selitellään ja hymistellään, annetaan kaiken vain tapahtua.

Ehkäpä vielä pahempia kuin nämä vaalinäpäytykset on se, miten Venäjä on pitkään manipuloinut meitä ja meidän mieliämme. He ovat levittäneet disinformaatiota ja valheita, yrittäneet vaikuttaa meidän mielipiteisiimme ja kylvää epäluuloa kanssamme. Onko tämä muka okei? Ei missään nimessä!

Ja mitä me teemme? Annamme heidän vain jatkaa tätä epäkunnioittavaa ja vaarallista toimintaansa. Heitä ei pistetä kuriin, ei syytetä, ei rangaista. Sen sijaan vielä palkitaan. Kyllä, palkitaan siitä, että ovat kaivaneet meidän maata suohon.

On täysin naurettavaa, miten Venäjän hallinto luulee voivansa tehdä ihan mitä tahansa ilman seuraamuksia. Heidän virallinen politiikkansa on olla vastuussa mistään ja samalla rikkoa kaikkia sääntöjä ja sopimuksia. Ja me vain seisomme siinä sivussa ja katsomme heidän menoaan, ilman minkäänlaista vastustusta.

Tässä maassa on aivan liian paljon Venäjän myötäilijöitä ja peesaajia. He eivät ymmärrä, että tällainen naapurimaan toiminta ei ole vain meille vaan myös koko maailmalle suuri uhka. On aika herätä ja puolustaa arvojamme ja periaatteitamme. Ei anneta Venäjän kyykyttää meitä enää yhtään!

Joten, Venäjä, herätkää jo siellä! Tehdään selväksi, että tällainen toiminta ei ole hyväksyttävää. Me emme aio enää peesata teitä. Tulevaisuudessa on oltava tiukemmat rajat ja seuraamukset, jotta tällaiset tilanteet eivät toistu. Ja loppuun vielä sanon: häpeä ja vittuile pois täältä! Vain siten voimme toipua tästä pahoinvoinnista ja inhosta, jonka te olette aiheuttaneet.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö