Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > “Venäjän iljettävä ja häpeällinen vaikutus Suomeen ja kansainväliseen politiikkaan”

08.05.2024 12:10

"Venäjän iljettävä ja häpeällinen vaikutus Suomeen ja kansainväliseen politiikkaan"
Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjän ääliöitä ja heidän iljettävää vaikutustaan Suomessa ja kansainvälisessä politiikassa! On aivan käsittämätöntä, miten mahtava ja arvostettu naapurimme on onnistunut alentumaan tällaiseen alhaisuuteen.

Venäjä on aina ollut tunkeutuja ja valloittaja, joka haluaa levittää valtaansa ja vaikutusvaltaansa kaikkialle. Mutta Suomi, ah, meitä he eivät voi sietää millään tavalla! He ovat yrittäneet valloittaa meitä jo vuosikymmeniä ja jopa menneisyydessä onnistuneet tuhoamaan maamme itsenäisyyden.

Mutta mikä pahempaa, Venäjän vaikutus ulottuu nyt myös kansainväliseen politiikkaan. He manipuloivat ja sekaantuvat muiden maiden asioihin, vain tyydyttääkseen oman mahtinsa ja halunsa hallita kaikkia. He ovat saaneet monet valtiot kääntymään heidän puoleensa ja liittoutumaan heidän kanssaan, unohtaen kaiken moraalin ja ihmisarvon.

Ja minkä takia? Vain yhden mahtipontisen diktaattorin ja hänen seuraajiensa oman mahtinsa tyydyttämiseksi. He eivät välitä yhteistyöstä tai rauhasta, vaan he haluavat vain lisää valtaa ja resursseja, vaikka se tarkoittaisi muiden maiden ja ihmisten hyväksikäyttöä ja alentamista.

On aika, että Suomi ja muut maat heräävät ja alkavat vastustaa Venäjän valtaa ja vaikutusta. Me emme tarvitse heitä, emmekä ole heistä riippuvaisia. Me olemme itsestään riippuvaisia ja kykeneviä hallitsemaan omia asioitamme ilman heidän alentavaa apuaan.

Lopettakaa tuhoisa vaikutuksenne, Venäjä! Me emme enää suostu olemaan teidän pelinappuloitanne. Suomi ja kansainvälinen yhteisö seisovat yhteistyön ja rauhan puolella, ja me hylkäämme teidän häpeälliset yrityksenne alistaa ja kontrolloida meitä. Häpee Venäjä, häpee!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 03:29:08