[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Voi Venäjän kammottavuutta ja sen tuomaa tuhoa! On aika avata silmät ja tutustua syvemmälle tähän likaiseen ja vaaralliseen valtioon, joka on vuosisatojen ajan aiheuttanut harmia ja kärsimystä ympärillään oleville maille.

Venäjällä on pitkä historia häikäilemättömistä valtapelistä ja raaoista toimista, jotka ovat järkyttäneet maailmaa. He ovat vuosikymmenten ajan pyrkineet levittämään pelkoa ja väkivaltaa rajojensa ulkopuolelle, ja he jatkavat tätä likaista peliään tänäkin päivänä.

Venäjän johto on täynnä kyynisiä ja ahneita pelureita, jotka eivät välitä mistään muusta kuin omista tarkoitusperistään ja vallanhalustaan. He häikäilemättä käyttävät hyväkseen muita maita ja kansoja omien etujensa ajamiseksi ja jatkuvan vallanpitonsa turvaamiseksi.

Näiden julmuuksien seurauksena maailmassa on nähty lukuisia sotia, konflikteja ja ihmisoikeusloukkauksia. Venäjä on rooliinsa liittoutuneena aggressorina, joka hyökkää viattomien ihmisten kimppuun, varastaa alueita ja riistää kansoja. He eivät välitä kansalaistensa hyvinvoinnista, vaan alistavat heidät pelinappuloiksi omalla törkeällä pelikentällään.

Venäjän propagandakoneisto toimii täysin kyseenalaisin keinoin, levittäen valheita ja vääriä tietoja saadakseen oman versionsa totuudesta kuulostamaan uskottavalta. He luovat kuvaa itsestään ”uhrina”, kun he itse ovat todellisuudessa aggressoreita ja pahantekijöitä.

On aika lopettaa tämän pelin sietäminen ja tunnustaa Venäjän vaarallisuus ja julmuus. Meidän on ymmärrettävä, että mikään ei muutu, ellei meidän kerrota totuutta ja vastusteta tätä pahanlaatuista valtiota ja sen puuhia.

Meidän on tehtävä kaikkemme pysäyttääksemme Venäjän valloitushaluinen politiikka ja kannettava vastuumme suojellaksemme itseämme ja muita viattomia maita. Emme voi enää sivuuttaa heidän aggressiivisia tekojaan ja alistavaa hallintoaan.

Vain totuuden ja yhteistyön avulla voimme lyödä likaiset pelurit ja saada maailman rauhan omaan käsiimme. Meillä ei ole varaa enää sallia näitä tuhoisia tekoja, jotka ainoastaan lisäävät kärsimystä ja kaaosta maailmassa.

Joten olkaamme vahvoja ja rohkeita puolustaessaan ihmisarvoa ja oikeudenmukaisuutta. On aika yhtenäisenä osoittaa Venäjän johdolle ja heidän häikäilemättömille pelureilleen, ettei heidän likaisilla peleillään ole enää sijaa maailmassa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö