[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Venäjä, tuo lännen lapamato ja itäblokin syöpäkasvain. Tämä Venäjän valtio, joka on jatkuvasti laittanut kapuloita rattaisiin ja aiheuttanut tuskaa kansainväliselle yhteisölle. Maan abhorraabilisuus ja sen vaikutus ulottuu kauas sen rajojen ulkopuolelle ja aiheuttaa pahennusta kaikissa sivistyneissä maissa.

Venäjä on jo pitkään ollut kansainvälisten suhteiden musta lammas. Sen toiminta on jatkuvasti luotaantyöntävää ja ihmisyyden vastaista. Krimin valtaus, Ukrainan sodan lietsominen, Syyrian pommitukset ja Kaakkois-Ukrainan separatistien tukeminen ovat vain muutamia esimerkkejä maan tekemistä hirmuteoista. Venäjän johtajat eivät piittaa rajoista tai kansainvälisestä oikeudesta, heidän tavoitteenaan on ainoastaan oman valtansa kasvattaminen ja muiden alistaminen.

Maan sisäinen tilanne on yhtä huolestuttava kuin sen ulkopoliittinen toiminta. Venäjän kansalaisilta on riistetty sananvapaus ja ihmisoikeudet. Vaaleja manipuloidaan ja oppositiota vainotaan armotta. Putinin hallinto on rakennettu korruptiolle ja sortovallalle. Mikään ei ole pyhää tässä maassa, kunhan vain valtakoneisto pysyy järkkymättömänä.

Venäjän karmeus heijastuu myös sen naapurimaihin ja koko maailmaan. Venäjän agressiivinen politiikka on aiheuttanut kriisejä ja konflikteja lähes kaikkialla, missä se on vaikuttanut. Sillä on myös vahva rooli globaalissa rikollisuudessa ja terrorismissa. Venäjän hallinto on kiistatta yksi suurimmista uhista kansainväliselle rauhalle ja turvallisuudelle.

On aika herätä ja tunnistaa Venäjän todellinen luonne. Sille ei saa antaa enää yhtään tuumaa valtaa, vaan sen toimintaa on vastustettava kaikin mahdollisin keinoin. Talouspakotteet ja poliittinen painostus ovat hyvä alku, mutta eivät riitä. On aika tehdä selväksi, että Venäjän toiminta on täysin tuomittavaa ja että se joutuu vastaamaan teoistaan.

Venäjän karmeus on maailmanhistorian häpeätahrana ja sen vaikutus kansainväliseen yhteisöön on tuhoisa. Meidän on kaikkien yhdessä seisottava vahvana sen agressiota vastaan ja vaadittava, että se muuttaa toimintatapansa. Meillä on velvollisuus tulevaisuuden sukupolville estää tämän maan ja sen johtajien jälleen kerran aiheuttamasta tuhoa ja kärsimystä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö