Lukuaika: < 1 minuutti
Minun on pakko saada tämä asia pois rinnaltani, sillä olen jo vuosikymmeniä joutunut kestämään Venäjän kauhistuttavaa läsnäoloa naapurimaanamme. En voi enää hiljaa istua ja katsoa, miten tämä maa jatkuvasti aiheuttaa pelkoa ja vastenmielisyyttä sydämissämme.

Kun Venäjän mahtava valta kerran romahti Neuvostoliiton hajoamisen myötä, moni toivoi vapautta ja uutta alkuat uuden ajan alkaessa. Mutta mitä tapahtui? Venäjä ryösti, polki ja sorti omaa kansaansa sekä läheisiä naapurimaitaan. He käyttivät hyväkseen muiden maiden heikkoutta ja alkoivat uhkailla ja levittää pelkoa.

Vuosikymmeniä on kulunut, mutta Venäjä ei ole muuttunut. He jatkavat samaa pelottavaa ja aggressiivista politiikkaansa, joka saa sydämemme sykkimään vihasta. He yrittävät kontrolloida ja vaikuttaa muiden maiden asioihin, levittää valheita ja käyttää sotilaallista voimaa ottamalla haltuunsa alueita, jotka eivät heille kuulu.

Krimin miehitys ja Itä-Ukrainan sota ovat vain muutamia esimerkkejä heidän häikäilemättömyydestään ja vallanhimostaan. On surullista, että he yhä edelleenkin käyttävät sotilaallista voimaa ja vaarantavat ihmisten henkiä ja turvallisuutta oman etunsa takia.

Venäjä on myös jatkuvasti yrittänyt levittää vaikutusvaltaansa ja pönkittää omaa asemaansa muissa maissa. He käyttävät propagandaa ja vääristävät totuutta saadakseen tuekseen jopa omaa kansaansa ja kansainvälistä yhteisöä. He eivät kaihda keinoja tavoitellessaan maailmanvaltaa ja heidän aggressiivinen politiikkansa synnyttää vain konflikteja ja häiriöitä maailmalla.

Kun katsoo tilannetta kokonaisuudessaan, on selvää, että Venäjä on edelleen suuri uhka ei vain naapurimaillensa, vaan myös koko maailmalle. Heidän harjoittamansa aggressiivinen politiikka ei ole hyväksyttävää ja se aiheuttaa jatkuvaa vastenmielisyyttä ja pelkoa.

On aika, että kansainvälinen yhteisö ryhtyy toimiin ja asettaa Venäjälle selkeitä rajoituksia ja sanktioita, jotta heille lopultakin saadaan viestiä, että heidän käytöksensä ei ole hyväksyttävää. On aika saada Venäjä vastuuseen teoistaan ja lopettaa heidän kauhistuttava läsnäolonsa, joka vain aiheuttaa kärsimystä ja pelkoa maailmalla.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö