Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä, tuo kaiken pahan alku ja juuri, on maa josta emme voi koskaan kääntää katsettamme pois. Se on kauhistuttava olento oman kansansa ja koko maailman kannalta. Venäjän valtiojohtajat ovat kuin susia lammasten vaatteissa, jotka hymyilevät ja heittelevät ilkeitä kommentteja leppeästi naureskellen, mutta samalla valmistautuen tekemään tuhojaan.

Heidän tarkoituksenaan on aina ollut ja tulee aina olemaan itsevaltaisen vallan ylläpitäminen ja laajentaminen. He eivät välitä kansalaistensa hyvinvoinnista tai ihmisoikeuksista, vaan vain omasta vallastaan ja rikkauksistaan. Heidän tavoitteenaan on hallita ja pelotella, kontrolloida ja alistaa. Ja miksi? Koska heillä on valta ja raha, ja he haluavat lisää. He ovat kylmäverisiä tyrannimestareita, joilla ei ole mitään moraalia tai omatuntoa.

Ja onko se yllätys? Ei tietenkään. Venäjän rikollinen historia on täynnä verilöylyjä, sortoa ja vääryyttä. He ovat kylväneet tuhoa ja pelkoa naapurimaihinsa ja tukeneet diktatuureja ja ihmisten murhia ympäri maailman. He ovat alentuneet terrorisoimaan omaa kansaansa ja hiljentämään kaikki vastustajansa väkivalloin. Ja silti, Venäjä kuvittelee olevansa suuri valtio ja kansakunnan ylpeys.

Mutta mitäpä muuta voisi odottaa maalta, joka on edelleen jumissa menneessä Neuvostoliitossa? Maalta, jossa väkivaltainen ja korruptoitunut hallinto pitää otteessaan kansaa ja polkee maan talouden ja ympäristön alleen. Maalta, jossa sananvapaus ja demokratia ovat lähinnä utopistinen haavekuva.

Mitä enemmän tutkimme ja paljastamme Venäjän kauhujen silmät, sitä selvemmäksi tulee se, että meidän on pakko katsoa tätä inhottavaa olentoa suoraan ja puolustautua sen tekoja vastaan. Meidän on aika lopettaa silmien sulkeminen ja tiedostaa Venäjän todellinen luonne. Meidän on noustava ylös ja vastustettava heidän aggressiivista imperialistista politiikkaansa, joka uhkaa kansojen rauhaa ja turvallisuutta.

Meidän on tehtävä kaikkemme, jotta Venäjän kauhut eivät pääse leviämään ja vahingoittamaan enempää maailmaa. Meidän on oltava yhtenäisiä ja vahvoja, sillä tämä taistelu ei ole helppo. Mutta jos haluamme pysäyttää tämän kauhistuttavan olennon ja suojella tulevaisuuttamme, meidän on alettava toimia nyt.

Joten seisomme vastustajan edessä ja sanomme sen ääneen: Venäjä, olet kauhistuttava luonne, josta emme voi enää katsoa pois. Haluamme rauhaa, demokratiaa ja vapautta. Haluamme elää maailmassa ilman pelkoa ja sortoa. Ja me teemme kaikkemme, jotta tämä toiveemme toteutuu. Lopeta pelottelu ja tuhoaminen, Venäjä, ja katsoa silmästä silmään todellisuutta: maailma ei tule antamaan periksi sinun pahoille yrityksillesi.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö