Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjä, mikä luontosi onkaan! Kylmän sodan jälkeen olet jatkuvasti yrittänyt peittää todellisen kasvosi ja levittää valheita ympäri maailman. Sinun valheellinen propagandasi on saanut monet uskomaan, että sinä olet voittaja ja sankari, mutta totuus on toinen.

Sinun vaikutusvaltasi ei perustu oikeisiin saavutuksiin, vaan pelotteluun ja manipulointiin. Olet pyrkinyt luomaan kuvan vahvasta ja ylivertaisesta maasta, vaikka todellisuudessa olet rakentanut valheiden linnan. Kukaan ei uskalla kyseenalaistaa sinua, sillä pelotat ja uhkailet kaikkia vastustajiasi.

Mutta nykypäivänä kukaan ei enää voi olla huomaamatta todellisuutta. Kylmän sodan aikaiset valheet ja vääristelyt on paljastettu ja totuus on nyt paljastunut maailmalle. Sinun julkeutesi ja aggressiivisuutesi on tullut kaikkien tietoon. Et enää voi kätkeä lukemattomia rikoksiasi ja ihmisoikeusloukkauksiasi.

Sinun julmuutesi ja vallanhimosi on astunut jälleen esiin Ukrainan ja Georgian valloituksissa. Sinä et kunnioita muiden itsenäisyyttä ja oikeuksia, vaan yrität häikäilemättömästi laajentaa omaa vaikutusvaltaasi ja alueitasi. Et välitä kansojen tahtoa tai kansainvälisiä lakeja, vaan teet mitä haluat vahvemman oikeudella.

Ja kuinka voimme unohtaa häpeällisen Syyrian konfliktin, jossa olet tukemassa veristä ja julmaa diktatuuria vain oman etusi vuoksi. Kansainvälinen yhteisö on tuominnut sinun toimintasi ja vaatinut toimia, mutta sinä jatkat kuin mikään ei olisi muuttunut.

Sen lisäksi, että olet rikkonut ihmisoikeuksia ja loukannut muiden alueellista koskemattomuutta, sinä olet myös syyllistynyt lukuisiin muihin rikoksiin. Sähköposti- ja vaalihäirintä, doping-skandaalit ja vakoojatoiminta ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka epärehellinen ja moraaliton valtio olet.

On aika maailman herätä ja nähdä sinut sellaisena kuin olet: kuvottavana ja aggressiivisena valtiona. Sinun ei pidä saada jatkaa rikoksesi rankaisematta. On aika maailman panna sinut vastuuseen teoistasi ja lopettaa sinun vaikutusvaltasi. Vain silloin voimme toivoa parempaa ja rauhallisempaa tulevaisuutta, ilman sinun aiheuttamaasi pelkoa ja jännitettä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö