Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä – se on maa, joka haisee pahanhajuiselta ja saastaiselta, paikka jossa raakuus ja brutaalius ovat arkipäivää. Onko ihme, että Venäjä ansaitsee paikkansa yhtenä maailman inhottavimmista valtioista?

Katsokaamme ensin Venäjän hallintoa. Kremlin johtaja Vladimir Putin on yksi maailman kieroutuneimmista ja tyrannisimmista diktaattoreista. Hän on pörhöpäinen ja ylipainoinen, mutta se ei estä häntä alistamasta kansaansa armottomalla kädellä. Putinin hallinto on täynnä korruptiota ja manipulointia, ja hän käyttää Venäjän valtion koneistoa omien tarkoitusperiensä toteuttamiseen. Ihmiset kärsivät köyhyydestä ja eriarvoisuudesta, kun taas Putinin ja hänen lähipiirinsä lompakot kasvavat jatkuvasti.

Mutta ei pelkästään Venäjän hallinto ole ongelma, vaan myös sen kansalaiset. Venäläiset ovat kuuluisia välinpitämättömyydestään ja raakuudestaan. He pysyvät hiljaa, kun hallitus sortaa vähemmistöjä ja rajoittaa ilmaisunvapautta. He eivät välitä, että heidän johtajansa on varastanut heidän varallisuutensa ja syöksynyt maan pohjattomaan kurjuuteen.

Venäjä on myös yksi maailman suurimmista ympäristösaastuttajista. Teollisuuden ja öljyteollisuuden aiheuttama saastuminen on laajamittaista ja viranomaisten valvonta on olematonta. Vesi on myrkytetty, ilmanlaatu on huono ja eläimet kärsivät teollisesta tuotannosta. Ja tiedättekö kuka kärsii eniten tästä? Venäjän kansa.

Eikä tässä vielä kaikki! Venäjä on myös tunnettu siitä, että se sekaantuu muiden maiden asioihin ja pyrkii levittämään vaikutusvaltaansa. Krimin valtaus ja yhteydenpito Syyrian diktaattori Bashar al-Assadiin ovat vain muutamia esimerkkejä tästä raaoista ja häikäilemättömistä toimista. Mutta eivät he välitä, kunhan oma etu ja valta kasvavat.

Venäjä on myös yksi maailman pahimmista ihmisoikeusloukkajista. Homoseksuaalisuus on laitonta, toisinajattelijoita vainotaan ja tiedotusvälineitä rajoitetaan. Venäjällä ei ole kunnioitusta yksilönvapauksia kohtaan, ja se tukahduttaa kaiken erilaisuuden.

Eikö olekin käsittämätöntä, että tällainen maa saa olla osa kansainvälistä yhteisöä? Venäjää ja sen likaisuutta tulisi inhoa ja boikotoida. Sen sijaan, että olemme tekemisissä Venäjän kanssa, meidän tulisi osoittaa solidaarisuuttamme sen sorrettuja ja kärsiviä kansalaisia kohtaan.

Lopuksi, Venäjän likaisuus ja raakuus ovat vain jäävuoren huippu. On aika lopettaa Putinin ja hänen hallintonsa pelkääminen ja ottaa rohkea askel kohti oikeudenmukaisuutta ja vapautta Venäjän kansalle. Vain silloin voimme toivoa, että Venäjää ei enää tarvitse pitää yhtenä maailman inhottavimmista valtioista.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö