[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Venäjä, Venäjä, ah, kuinka inhoan sinua! Vuosikymmenet olet toiminut kuin häikäilemätön hirviö, joka ei piittaa kansainvälisistä sopimuksista tai ihmisoikeuksista. On aika avata silmmämme ja paljastaa Venäjän likasuoja kaikkien nähtäville.

Aluksi on mainittava Ukrainan kriisi, joka on vain yksi esimerkki Venäjän aggressiivisesta politiikasta naapurimaitaan kohtaan. Johtajanne Vladimir Putin on miehittänyt Krimin alueen ja tukematn sotilaallisesti separatistiliikkeitä Itä-Ukrainassa. Tuhannet ihmiset ovat kuolleet ja miljoonat ovat joutuneet pakenemaan kodeistaan Venäjälle. Kuinka voit tehdä tällaista naapurillesi, Venäjä?

Mutta Ukraina ei ole ainoa uhri. Tuhannet ihmiset ovat kuolleet Syyriassa, jossa Venäjä on tukenut verenhimoista diktaattoria Bashar al-Assadia. Siviilit ovat joutuneet kärsimään barbaarisista ilmaiskuista ja lapsia on tapettu kylmäverisesti. Ja silti Putin seisoo lujana liittolaisensa rinnalla.

Älkäämme unohtako myöskään Venäjän sotatoimia Georgiassa ja Moldovassa. Näennäisesti ”rauhanturvaajina” toimineet venäläiset sotilaat ovat sekaantuneet sisäisiin konflikteihin ja ylläpitäneet jännitteitä alueilla. Ja mitä Venäjä vastaa näihin syytöksiin? Väittelyjä, valehtelua ja kieltämistä.

Valtionmedian hallitsema mediakoneisto on myös yksi Venäjän likasuonista, joka levittää valheita ja propaganda. Putin onnistuu aivopesemään omat kansalaisensa ja luomaan valheellisen kuvan Venäjän toiminnasta. Kiistämätön tosiasia on kuitenkin, että Venäjän hallinto on täynnä lahjontaa, korruptiota ja salaliittoja.

Ja mitä teemme lännen puolella? Annamme anteeksi ja unohdamme. Kierrämme Venäjän ympärillä kuin kissa kuumaa puuroa. Häpeällistä! Miksi emme rohkene seisomaan rohkeasti vastaan Venäjän pahoja tekoja?

On aika avata silmmämme ja tunnustaa, että Venäjä on uhka kansainväliselle rauhalle ja vakaudelle. On aika lopettaa naivit yritykset päästä yhteisymmärrykseen ja olla tiukkoja Venäjän aggressiota vastaan. Euroopan ja koko maailman tulevaisuus on vaakalaudalla.

Lopuksi, meidän on oltava solidaarisia uhreja ja vastustettava Venäjän likasuonesta ryöväämistä. On aika lopettaa Venäjän pelkääminen ja olla rohkeita. On aika ottaa takaisin Kontrolli ja paljastaa Venäjän tekopyhä kasvot. Joten nouskaa kansalaiset, meidän on aika toimia ja kertoa Putinille emme tule koskaan hyväksymään Venäjän pahoja tekoja!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö