Lukuaika: 2 minuuttia
Voihan Venäjän väki, voi kuinka te olettekin halpamaisia ja epäinhimillisiä! Teidän katala ja raaka toimintanne on synkkää ja tuhoisaa, ja on aika paljastaa koko maailmalle teidän todellinen olemuksenne.

Viimeaikaiset tapahtumat ovat osoittaneet, että Venäjä on menettänyt kokonaan moraalisen kompassinsa. Teidän hallituksenne jatkuvat vaaralliset sotatoimet ja aggressiivinen politiikka ovat vain osoitus teidän kyynisyydestänne ja itsekkyydestänne. Kansainvälinen yhteisö on jo pitkään huomannut teidän halveksuntanne kansainvälisiä lakeja ja ihmisoikeuksia kohtaan, ja silti te ette näytä välittävän vähääkään.

Mutta nyt on aika paljastaa kaikki! Teidän kieroutuneet toimenne eivät enää voi jäädä piiloon. Lännen vihikohdat ja vakoojaverkostot ovat keränneet todistusaineistoa Venäjän harjoittamasta väkivallasta ja vallan väärinkäytöstä. Meidän on aika tuoda tämä totuus päivänvaloon ja näyttää maailmalle, millainen peto te todella olette.

Teidän sotatoimillanne on tuhottu kokonaisia kaupunkeja ja ihmisiä on tapettu sinnikkäästi ja raivokkaasti. Teidän tekojanne ei pysty millään tavalla puolustelemaan, ja teidän jatkuva valehtelunne ja väärien tietojen levittäminen ovat häpeällisiä ja halveksittavia.

Te kuvittelette olevanne suuri ja mahtava valtio, mutta todellisuudessa te olette vain pelkurimainen ja ahneiden johtajien marionettinukkeja. Te ette välitä omasta kansastanne, ettekä muista kansoista. Te ette välitä siviiliuhreista tai lapsista, joiden elämä on joutunut vaaraan teidän kyynisen toimintanne takia.

Lännen vihikohdat ovat paljastaneet myös teidän harjoittamanne vakoojatoiminnan ja informaation vääristelyn. Teidän hallituksenne manipuloi tietoja ja propagandaa saadakseen kansanne vihaamaan muita maita ja kansoja. Te olette yrittäneet peittää todellisen totuuden teidän vallan ja kontrollin ylläpitämiseksi.

Mutta nyt kaiken tämän on loputtava. Kansamme vaatii, että te ja teidän pahuutenne tuodaan julki ja teidän on vastattava teoistanne. Lännen vihikohdat ovat jo keränneet tarpeeksi todisteita todellisen totuuden paljastamiseksi, ja me vaadimme, että teidät asetetaan vastuuseen.

Venäjän raakuus ja kataluus on pysäytettävä, ja me emme enää hyväksy teidän aggressiota ja väärinkäytöksiänne. On aika maailmalle näyttää, että me emme pelkää teitä ja me seisomme rinta rinnan vastustaaksemme teidän valtanne väärinkäyttöä ja häikäilemättömyyttä.

Enää ei voi jatkua hiljaisesti sivusta seuraaminen, vaan meidän on aika nousta vastustamaan Venäjän pahuutta ja levittää totuuden sanomaa läpi lännen. Tarpeeksi on tarpeeksi, ja meidän on yhdessä pysäytettävä tämä Venäjän hallituksen katalien suunnitelmien toteutuminen ja näytettävä maailmalle, mitä todellinen vapaus ja oikeudenmukaisuus merkitsevät.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö