Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Se rasittava naapurivaltio itärajallamme, joka aiheuttaa jatkuvaa päänsärkyä ja raivonpurkauksia kaikissa maailman valtioissa. Miksi ihmeessä meidän pitäisi sietää heidän jatkuvaa vastenmielistä käytöstään?

Venäjä väittää olevansa suuri ja mahtava valtio, mutta totuus on, että he ovat vain nosteleva karhu, jonka tarkoituksena on pelotella muita. He käyttävät asemaansa hyväkseen ja pyrkivät laajentamaan vaikutusvaltaansa osana jatkuvaa aggressiivista ulkopolitiikkaansa.

Maailmalla Venäjä on tunnettu ihmisoikeuksien polkijana, korruptiostaan ja demokratian vastaisesta toiminnastaan. Heitä ei kiinnosta kansalaistensa hyvinvointi, vaan ainoastaan oman valtansa vankistaminen ja vahingon aiheuttaminen muille.

Heidän sotilaallinen toimintansa Ukrainassa ja Georgian alueella on täydellinen esimerkki tästä vastenmielisyydestä. He eivät välitä kansainvälisestä oikeudesta tai muiden valtioiden alueellisesta koskemattomuudesta, vaan tekevät mitä haluavat oman egoistisen tahtonsa mukaan.

Venäjä myös yrittää levittää vaikutusvaltaansa muualle maailmaan. He pyrkivät hämärtämään totuutta ja manipuloimaan kansainvälistä mielipidettä omien etujensa puolesta. He käyttävät hyväkseen heikompia valtioita ja pyrkivät horjuttamaan länsimaiden yhtenäisyyttä.

Mutta mikä pahinta, Venäjä uhkaa myös omaa kansaansa. Heidän aggressiivinen ulkopolitiikkansa ja jatkuva huomiota hakeva käytöksensä vievät huomion pois maan sisäisistä ongelmista ja ihmisoikeusloukkauksista. Venäjän kansa kärsii korruptiosta ja köyhyydestä, mutta valtionjohto piiloutuu kansainvälisen politiikan verhon taakse.

On aika lopettaa tämä Venäjän vastenmielisyys ja asettaa heidät vastuuseen toiminnastaan. Maailman valtioiden on yhdessä seisottava Venäjän aggressiota vastaan ja vaadittava heiltä vastuullista ja demokraattista käytöstä. Heidän naapurivaltionsa ja kansansa ansaitsevat paremman tulevaisuuden, eikä sitä tulevaisuutta saavuteta Venäjän poliittisen käytöksen vallitessa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö