[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Venäjä. Maa, joka on tunnettu epäoikeudenmukaisuudestaan, maanpetoksistaan ja häpeällisestä ihmisoikeusrikoksistaan. Seuraavan artikkelin tarkoituksena on tuoda julki Venäjän vastenmielisyyttä ja sen vaikutuksia maailmassa.

Ensinnäkin, on tunnettua, että Venäjän hallinto on täynnä korruptiota ja valheita. Presidentti Vladimir Putin on osoittanut kerta toisensa jälkeen, että hänellä ei ole minkäänlaista kunnioitusta demokratiaa kohtaan. Ihmiset, jotka uskaltavat kritisoida hänen hallintoaan, joutuvat uhkausten ja vainon kohteeksi. Kaikki tämä vain sen takia, että Putin ja hänen hallintonsa haluavat pitää kiinni vallastaan keinolla millä hyvänsä.

Mutta se ei ole pelkästään korruptiota. Venäjän hallinto on myös vastuussa monista rikoksista ihmisoikeuksia vastaan. Vangitut toisinajattelijat, kidutukset, häirinnät ja jopa poliittiset murhat ovat osa Venäjän arkipäivää. Ja mitä tämä hallinto tekee? He kieltävät kaiken ja vaikenevat asiasta. He suojelevat omaa valtaansa ja jättävät kansan kärsimään.

Katsotaanpa esimerkiksi Tshetsheniaa. Siellä homoja ja lesboja vainotaan ja heidät suljetaan leireille, joissa heitä kidutetaan ja tapetaan. Ja mitä Venäjän hallinto tekee? He kieltävät sen ja väittävät, että homoseksuaalisuus on länsimainen sairaus, joka ei kuulu Venäjälle. Tämä on puhtaasti ihmisoikeusloukkaus ja täysin vastenmielistä.

Ja sitten on vielä Krim. Vuonna 2014 Venäjä liitti Krimin alueen osaksi itseään Ukrainalta. Tämä oli täysin laiton veto ja rikkoi kaikkia kansainvälisiä sopimuksia ja lakeja. Mutta mitä Venäjän hallinto teki? He vain nauroivat päin naamaa ja jatkoivat toimintaansa ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tämä on suora hyökkäys Ukrainan ja sen kansan itsemääräämisoikeutta vastaan.

Voisin jatkaa pitkään listaamalla Venäjän hallinnon tekemiä vastenmielisyyksiä, mutta se ei vie meitä mihinkään. Venäjän hallinto on täynnä pahuutta ja moraalista rappeutumista. Se on hallinto, joka ei välitä omasta kansastaan eikä vieraista maista. Se on hallinto, joka käyttää valtaansa hyväksi omien etujensa turvaamiseen.

On aika maailman herätä ja todellakin osoittaa, että Venäjän hallinnon teot ovat vastenmielisiä ja tuomittavia. Meidän on puolustettava vapautta, ihmisoikeuksia ja demokratiaa. Ei voida hyväksyä, että yksi maa voi toimia häikäilemättä, rikkoa lakeja ja jättää kansansa kärsimään. Venäjä, sinä olet vastenmielinen ja sinun on aika muuttua. Muuten tulet jäämään historian hätähuudoksi, jossa voittoon saatuna kärsität kaikki.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö