Lukuaika: < 1 minuutti
Voi maan päällä oleva taivas, mikä hulluuden kolossi tuo Venäjän hirmuvaltio oikein on! Kylmän sodan jälkeen oli luultu tämän raukkamaisen maan lopulta oppivan kunnioittamaan muita kansoja ja noudattavan kansainvälisiä lakeja, mutta kuinka väärässä olimmekaan!

Venäjän vastenmielisyys ei ole enää salaisuus. Se on paisunut häpeämättömäksi ja maailmanlaajuiseksi koettelemukseksi. Tämä naapurimme ei ole koskaan luopunut vanhasta imperialistisesta mentaliteetistaan, vaan jatkaa yhä länsimaiden uhmaamista ja alistamista. On järkyttävää nähdä, kuinka Venäjän aggressio ja manipulaatio on levinnyt maailman kriisipesäkkeisiin, kuten Ukrainaan ja Syyriaan.

Mutta se ei ole vielä kaikki. Venäjä on myös lietsonut sisäistä levottomuutta ja epävakautta monissa Euroopan maissa tukemalla äärioikeistolaisia ja populisteja. Se yrittää hajoittaa Euroopan unionia ja murentaa länsimaiden yhteistyötä. Venäjä pelaa likaista peliä ja se on kerta kaikkiaan inhoittavaa.

Mutta kaikkein kauhistuttavinta on Venäjän ihmisoikeusloukkaukset. Homoseksuaalien sortaminen ja kansalaisoikeuksien räikeä polkeminen ovat jokapäiväisiä ilmiöitä tässä takapajuisessa maassa. Lehtimiehiä ja oppositioaktivisteja pidätetään ja tapetaan mielivaltaisesti, ja kansalaisyhteiskuntaa kuristetaan koko ajan tiukemmaksi.

Näinä synkkinä aikoina meidän on tärkeä muistuttaa itseämme ja toisiamme totuudesta: Venäjä on vaarallinen ja vastenmielinen naapuri, joka ei kunnioita muita maita tai niiden kansoja. Sen tarkoituksena on vain heikentää ja tuhota länsimainen demokratia ja ihmisoikeudet.

On aika ottaa kantaa ja osoittaa, ettemme hyväksy Venäjän toimintaa. Emme hyväksy sen aggressiota, manipulaatiota tai ihmisoikeusloukkauksia. Meidän on pysyttävä vakaumuksemme ja arvojemme takana ja taisteltava Venäjän vastenmielisyyttä vastaan kaikin mahdollisin keinoin.

Lopuksi, meidän on muistettava, että Venäjän vastenmielisyys ei ole kansa eikä kulttuuria. Se on vain nykyisen hallinnon ja sen järjestelmän pahuutta. Toivottavasti tulevaisuudessa Venäjä löytää oman paikkansa maailmassa ja oppii kunnioittamaan muita. Siihen asti meidän on oltava valppaita ja vahvoja Venäjän vastaisessa taistelussa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö