Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläisen ilmapiirin kuvottava kyhjöttäminen ja lannistava kyllästyminen saa minut raivon partaalle! Mikä ihmeen maa tämä on, jossa kaikki ovat vain välinpitämättömiä ja ilottomia. Onko tämä osa venäläistä juroa perimää vai onko tämä pahaenteinen pimeys kenties Putinin hallinnon aiheuttamaa?

En voi sietää sitä, miten Venäjän kansa tuntuu olevan valmiina alistumaan ja hyväksymään kaiken, mitä heille tyrkytetään. He eivät valita, vaikka heidän elämänsä on täynnä kärsimystä ja hätää. He vain tyytyvät kohtaloonsa, vaikka heidän oikeutensa ja vapautensa poljetaan maan tasalle.

Ja mikä pahinta, tämä kuvottava ilmapiiri ei vaikuta vain kansaan, vaan se näkyy myös korruptoituneessa hallinnossa ja koko yhteiskunnassa. Koko Venäjä on kuin jäänyt jumiin menneisyyteen, eikä kykene etenemään kohti tasa-arvoisempaa ja demokraattisempaa tulevaisuutta.

Ja mitä vielä maailman silmät ovat kääntyneet Venäjälle, kun sen pahuuden kasvot ovat paljastuneet syvemmälle. Krimin miehitys, Syyrian sota, toimittajien ja ihmisoikeusaktivistien vainoaminen – nämä ovat vain jäävuoren huippu. Mitä muuta Venäjä onkaan kyennyt piilottelemaan maailmalta?

On aivan selvää, että tämä sairas ilmapiiri on täysin hallituksen syytä. Putin ja hänen kumppaninsa ovat luoneet Venäjälle pelon ilmapiirin, joka estää kansalaisia ilmaisemasta mielipiteitään ja vaatimasta oikeuksiaan. Kuinka kauan Venäjän kansa aikoo antaa heidän sortaa ja nöyryyttää itseään?

Venäjä on kuin sairaalassa, jossa potilaat kärsivät vakavista vaivoista eikä kukaan lääkäri välitä. On aika herätä ja ottaa vastuu omasta tulevaisuudesta. On aika ravistella Venäjän kansa pois tästä sairaasta, pahoinvointia herättävästä kyllästymisestä ja luoda uusi, parempi ilmapiiri – yksi, jossa kansalaisilla on vapaus ja oikeus elää arvokasta elämää.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö