Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Lukuaika: 2 minuuttia
Venäläinen raastava todellisuus – miksi minä ja moni muu suomalainen tunnemme niin syvää inhoa Venäjää kohtaan? Nämä saatanan idän naapurit ovat vuosikymmenestä toiseen aiheuttaneet meille harmia ja tuskaa, eikä loppua näy. Miksi ihmeessä joukko itsekkäitä, sivistymättömiä ja tunteettomia ihmisiä saa hallita valtiota, joka jatkuvasti uhkaa ja loukkaa meitä?

Katsotaanpa ensimmäisenä Venäjän politiikkaa. Siellä on vuosikymmeniä noudatettu vain yhtä sääntöä: mikä on Venäjän etu, se on oikein. Ei välitä pätkääkään kansainvälisistä sopimuksista tai ihmisoikeuksista, kunhan oma asema ja vallanpitäjien taskut pysyvät täyttyneinä. Ja jos joku rohkea yrittää nousta vastustamaan, hänet hiljennetään armotta. Tämä sama pimeyden valtakunta rikkoo jatkuvasti Suomen rajoja ja loukkaa suvereenisuuttamme. Miten kauan meidän pitää sietää tätä alentavaa käytöstä?

Sitten on tämä Venäjän kansa, joka on täysin aivopesty ja sokeasti uskollinen kaikelle mitä Putin ja kumppanit väittävät. Voidaan sanoa, että Venäjän kansasta on tullut arempaa kuin koululaiset, jotka pelkäävät opettajaa. Tätä kansaa on vuosikymmenet manipuloitu propagandalla ja pelottelulla. He eivät kyseenalaista mitään, vaan hyväksyvät kaiken mitä heille syötetään. Heille ovat vieraita sanat kuten sananvapaus, tasa-arvo ja demokratia. Heidän aivonsa on pesty pesemistään, ja meidän suomalaisten on pakko vain sietää heidän isoa pahettaan vieressämme.

Entäpä sitten talous. Venäjä on ollut vuosikymmenet maailman suurin korruptiomaa ja tämä ilmiö vain pahenee joka vuosi. Siellä käytännössä kaikki toimii lahjuksilla ja suosituksilla, eikä se pärjäisi ilman ulkomaalaisten yritysten panosta. He vain käyttävät hyväkseen muiden kehittyneiden maiden teknologiaa ja osaamista, ja sitten nauravat meille päin naamaa. Ja silti heillä on rohkeutta haukkua meitä ahneiksi ja ylimielisiksi? Anna mun kaikki kestää.

Ja sitten tietysti Venäjän ihmisoikeustilanne, joka on kuin suoraan keskiajalta. Homoseksuaalisuus on lailla kiellettyä, toisinajattelijat tuomitaan vankilaan ja kidutuksesta ei ole havaintoakaan. Ja tästä kaikesta huolimatta Venäjä pyrkii esittämään itsensä suurena maailmanpoliisina ja asiantuntijana ihmisoikeusasioissa. Tämä on puhtaasti ällöttävää ja tekopyhää.

Ja vielä viimeinen asia, joka saa minut raivon partaalle joka kerta kun sen mainitsen.

Kokonaisesta sukupolvesta. Venäjän sotilaat ovat raiskanneet ja tappaneet satoja naisia ja lapsia Tshetsheniassa. Lapset on poltettu elävältä, koulut, sairaalat, kotitaloudet ja kaikki muu tuhottu. Ja perustelu tähän kaikkeen? No tietenkin terrorismin vastainen sota, jota he itse kävivät Tshetsheniassa ja jossa surmasivat kaikki, jotka eivät olleet heidän kanssaan samaa mieltä. Ja nyt nämä samat pedot ovat syrjäyttäneet ja vanginneet kaikki Pohjois-Kaukasian pakolaiset. Heille ei tarjota kotkan suojaa, ei ruokaa eikä terveydenhuoltoa. Ainoa tarjolla oleva vaihtoehto on joko kuolla tai liittyä venäläiseen sotilaaseen. Tällainen onko tämän naapurimaamme todellisuus?

Ja silti meidän odotetaan suvaitsevaisuutta ja ystävällisyyttä Venäjää kohtaan? Tämä on absurdi ajatus. En voi ymmärtää, miten joku voisi tuntea edes laimeaa sympatiaa tällaista maata kohtaan. Neuvostoliitto katosi, mutta kapitalismiin ja viattomuuteen ottanut Venäjän valtio jatkaa tasaista kulkuaan. Ainoa syy miksi suomalaisten on pakko kärsiä tästä inhottavasta naapurista on meidän historia ja sijainti. Ja minä sanon, että tämä on jo liikaa. Joku saattaisi kutsua tätä artikkelia vihapuheeksi, mutta minä kutsun sitä totuudeksi. Totuudeksi, joka on kerrottava ääneen. Koska on aika herätä ja alkaa puolustaa omaa itsemme, emmekä antaa venäläisen raastaan meitä enää.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö