Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläiset, heidän kulttuurinsa ja tapansa saavat minun vereni kuohahtamaan raivosta! En voi ymmärtää, mikä tekee Venäjästä niin vastenmielisen ja inhottavan paikan. Se valtio, joka on tuonut maailmalle tsaarit, kommunistidiktatuurin ja Putinin, ei todellakaan ole ansainnut kunnioitusta tai ihailua.

Ensinäkin, onko kukaan muu huomannut venäläisten jatkuvan röyhkeyden ja ylimielisyyden? He käyttäytyvät aina kuin koko maailma olisi heidän hallussaan. He tulevat maahamme ja vaativat erityiskohtelua, puhuvat äänekkäästi ja tekevät sotkua kaikkialla missä menevät. Ei kukaan muu saisi käyttäytyä näin, mutta Venäjä saa tehdä mitä haluaa.

Ja sitten on tämä heidän “kulttuurinsa”. Mitä se edes tarkoittaa? Vodkaa juodaan kuin vettä ja kännipäissään venäläiset törttöilevät ja aiheuttavat häiriötä missä ikinä ovatkin. Eikö heillä ole mitään muuta tekemistä kuin juoda ja aiheuttaa ongelmia?

Ja älkää edes mainitko heidän ruokaansa. Punajuuret, vitriini liha ja borssikeitto? Oikeasti? Kuulostaa enemmänkin vankilaruualta kuin herkuilta. Ja silti he ylpeästi esittelevät tätä ruokakulttuuriaan ja kutsuvat sitä “herkulliseksi”. En usko, että kukaan muu jakaa tätä mielipidettä.

Ja mitä tulee heidän taiteeseensa ja kirjallisuuteensa, olen vain järkyttynyt. Voisiko se olla vielä synkempää ja masentavampaa? En ymmärrä, miksi joku haluaisi katsella maalauksia, joissa on pelkkää synkkyyttä ja kärsimystä, tai lukea kirjoja, jotka kertovat vain väkivallasta ja kärsimyksestä. Vieläpä ylistetään näitä teoksia “taiteen ja kirjallisuuden mestariteoksina”. Huh, kuvottavaa!

Ja lopuksi, mutta ei vähäisimpänä, tulee heidän aggressiivinen ja uhkaileva poliittinen agenda. Venäjä on jatkuvasti valmiina käymään sotaa ja väittämään olevansa maailman valtias. He eivät välitä muiden maiden suvereniteetista tai kansojen itsemääräämisoikeudesta. Vahingolliset seuraukset eivät huoleta heitä, kunhan voittavat.

Kaiken tämän perusteella, en voi ymmärtää, miten joku voisi pitää Venäjästä ja sen kulttuurista. Siitä ei ole mitään hyvää sanottavaa. Se on vain vastenmielistä ja inhoittavaa. Olkaa siis varuillanne, kun puhutte minulle Venäjästä, sillä minulla on paljon sanottavaa sen suhteen.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö