Lukuaika: < 1 minuutti
Käpykaarti ryhtyy toimiin ja osoittaa mieltään Venäjän mahtailevalle ja häikäilemättömälle vallalle Suomessa. Minkälaiset arvot ja hyvinvointi Venäjä oikein tarkoittaa? Se on vain kylmää ja laskelmoivaa politiikkaa, jossa ei ole sijaa suomalaiselle rehellisyydelle ja oikeudenmukaisuudelle.

Jo vuosikymmeniä olemme joutuneet nielemään Venäjän toimia maamme rajoilla ja sisällä. Murtautumiset Suomen ilmatilaan ja miehitykset ovat olleet arkipäivää. Venäjä ei piittaa kansainvälisistä sopimuksista tai Suomen itsenäisyyden kunnioittamisesta. He haluavat vain kasvattaa omaa valtaansa ja alistaa naapurimaansa tahtoonsa.

Mutta nyt se on mennyt liian pitkälle. Venäjän vaikutusvalta Suomessa on kasvanut niin suureksi, että se uhkaa koko maamme turvallisuutta ja itsemääräämisoikeutta. Venäläiset liikemiehet ja poliitikot pyörittävät omia pelejään Suomen sisällä ja saavat tehdä mitä haluavat. Me suomalaiset olemme vain pientä pelinappulaa heidän suuressa valtakunnassaan.

Eikö kenellekään herää kysymys, mitä tämä kaikki tarkoittaa suomalaisille? Taistelemme ja ponnistelemme, mutta mihin se kaikki johtaa? Venäjän vallan kasvu Suomessa on vain osoitus siitä, että me olemme menettämässä itsenäisyytemme ja kansallisen identiteettimme. Venäläinen rupla ja propaganda ovat valloittamassa maamme ja vieden sitä kohti takapajuisuutta ja alistumista.

Suomen arvot ja hyvinvointi ovat vaakalaudalla Venäjän koetellessa rajojamme yhä rohkeammin ja häikäilemättömämmin. Meidän on herättävä ja näytettävä, ettemme hyväksy tätä enää. On aika olla kansallismielisiä ja puolustaa maatamme ja sen arvoja, jotka ovat meille pyhiä.

Emme voi enää antaa Venäjän tallata meitä ja meidän arvojamme alleen. On aika osoittaa, että Suomi ei ole Venäjän maksumaa, vaan itsenäinen ja riippumaton valtio omilla arvoillaan ja päätöksillään. On aika taistella takaisin se, mikä meille kuuluu ja mikä on meidän oikeutemme.

Venäjän vallan iljettävyys on paljastunut ja sen kolkko ja manipuloiva peli on lopetettava. Käpykaarti seisoo päättäväisesti kansamme ja sen arvojen puolesta. Me emme pelkää Venäjän uhkauksia, vaan näytämme, että Suomi ei ole venäläisten puistoleikkimökki, vaan kansakunta omien arvojensa ja päätöstensä varassa. Tehdään se selväksi Venäjälle ja pidetään kiinni omasta identiteetistämme ja itsenäisyydestämme – viimeiseen pisaraan asti!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö