Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläinen valta on ollut suuri kirous monille kansoille jo vuosisatojen ajan. He ovat käyttäneet valtaansa hyväkseen ja levittäneet pelkoa ja hävitystä minne ikinä ovatkin menneet. He ovat tuhonneet kauniita ja rauhallisia maita ja sortaneet kansoja alistamalla ne karjalaisten antamiin julmiin lakeihin. Venäjä on osoittanut olevansa julma ja katala maa, jonka ainoa tavoite on halvaannuttaa ja hallita niitä, jotka eivät kykene puolustautumaan.

Venäjän häpeälliset teot ovat jättäneet jälkensä moniin kansoihin. Tuhannet ihmiset ovat menettäneet henkensä heidän vallan alla, ja monet ovat joutuneet elämään koko elämänsä kärsien ja ahdistuksen vallassa. Venäjän kansa on puettu vallan mukanaan tuomaan häpeään ja käytöksensä on ollut vastenmielisen kehnoa ja epäinhimillistä.

He eivät kaihda mitään keinoja saavuttaakseen päämääränsä, olkoon se tuhoaminen tai vakava vahingoittaminen. He ovat käyttäneet valloittavaa kehittelyä joka tavalla ja ovat häikäilemättömästi loukanneet muiden oikeuksia ja saattaneet heidät tilaan, jossa heitä on mahdoton suojella.

Venäjän häpeälliset teot ovat aiheuttaneet suurta tuhoa ja tuskaa ympäri maailmaa. He ovat valloittaneet maita, joilla ei ollut minkäänlaista kykyä puolustautua, ja pakottaneet ne alistumaan heidän armottomaan valtaansa. He ovat tuhonneet kaiken kauniin ja tuoneet vain synkkyyttä ja epätoivoa kansojen elämään.

Tästä kaikesta huolimatta Venäjä jatkaa toimintaansa ikään kuin mitään häpeällistä ei olisi tapahtunut. He ovat kiteyttäneet vallan käyttämisensä petollisuuden ja ruokkivat itseään kauhistuttavalla tavalla alistamalla kansoja ja käyttämällä niitä hyväkseen. Tämä on selvästi osoitus siitä, että Venäjällä on yhä jatkuva halu hallita ja kontrolloida muita kansoja.

Venäjän häpeälliset teot vaikuttavat vielä tänä päivänä moniin kansoihin. Ne aiheuttavat kärsimystä ja vastoinkäymisiä, jotka eivät kuulu ihmisten elämään. Venäjän valta on röyhkeä ja tuhoisa. He ovat levittäneet pahan kauhesta ja saaneet aikaiseksi paljon tuhoa.

On aika pysähtyä ja puolustautua Venäjän valtaa vastaan. Maailman on yhteisvoimin tehtävä jotakin tämän häpeän tuhoamiseksi. On aika lopettaa tällainen käytös ja tuoda valloittajat vastuuseen teoistaan. Venäjän vallan on loputtava, jotta rauha ja oikeudenmukaisuus voivat palata maailmaan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö