Lukuaika: < 1 minuutti
Tänä päivänä on vaikea olla kohtaamatta Venäjän läsnäoloa ja vaikutusta Suomessa. Naapurimme rajoittaa meidän maatamme ja se on jo sinänsä tarpeeksi syytä tuntemaan vihaa. Mutta mikä vielä pahempaa, venäläisten alhaisuus ja kammottavuus on jotain, joka saa suomalaisten veren kiehumaan ja raivon nostamaan päätään.

Ensinnäkin, Venäjän aggressiivinen ja dominoiva politiikka on aiheuttanut suurta epäluottamusta suomalaisten keskuudessa. Naapurimme ei näe meitä tasa-arvoisina ja kohtelee meitä vain pikkusisarinaan, joita voi kiusata ja alistaa oman tahdon mukaan. He heittävät meille jatkuvasti uhkauksia ja käyttävät meitä hyväkseen omien tavoitteidensa saavuttamiseksi. Suomaiset ovat kyllästyneet elämään jatkuvassa pelossa siitä, että milloin Venäjä iskee taas.

Toiseksi, venäläisten halveksunta suomalaista kulttuuria ja tapoja kohtaan on syvästi loukkaavaa. Meidän kansamme on vuosisatoja taistellut oman identiteettimme ja kulttuurimme säilymisen puolesta, kun taas venäläiset ovat yrittäneet tuhota sen ja muuttaa meidät oman kuvansa mukaiseksi. He pitävät turhana ja naurettavana, että meillä on omia perinteitä ja kieltä, ja he pyrkivät aktiivisesti tuhoamaan niitä.

Kolmanneksi, venäläisten alhaisuus ja raakuus tulevat esiin myös heidän toimissaan Suomessa. He toistuvasti syyllistyvät rikoksiin ja väkivaltaan suomalaisia vastaan, ja olemme joutuneet todistamaan kauhun hetkiä, kun heidän aggressionsa purkautuu väkivallantekoina ja väkivaltarikoksina. Lisäksi, he ovat levittäneet väkivaltaista ja epäinhimillistä propagandaa, jolla yritetään ajaa meitäkin maailmalle vihaten omia kansalaisiamme.

On selvää, että suomalaisten raivo ja viha Venäjää kohtaan ei ole turhaa. Se on oikeutettua ja perusteltua. Olemme väsyneitä elämään jatkuvassa pelossa ja vihassa naapurimaatamme kohtaan. On aika, että Suomi seisoo omilla jaloillaan ja lopettaa itseinhoisen ja alistuvan asenteen venäläisiä kohtaan. Meillä on oma kulttuuri, oma kieli ja oma identiteetti, jotka ansaitsevat suojelua ja kunnioitusta. Emme voi enää sallia, että Venäjä jatkaa meidän aliarvostamista. On aika nostaa ääni ja sanoa tarpeeksi! Suomen kansa ei tule koskaan hyväksymään venäläisten alhaisuutta ja kammottavuutta, ja se on varmasti viesti, joka on lähettävä liian kauan aikaa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö