[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Suomen kansa on kyllästynyt ja raivostunut naapurimaamme Venäjän alati jatkuvaan röyhkeyteen ja iljettävään käytökseen. Jo vuosikymmeniä olemme joutuneet kestämään naapurimme ylpeätä ja ylimielistä asennetta, joka ilmenee niin poliittisessa, taloudellisessa kuin kulttuurillisessakin kanssakäymisessämme.

Venäjän johdon toiminta on täynnä oman edun tavoittelua ja halveksuntaa muita maita kohtaan. Heidän tapansa käyttäytyä kansainvälisellä näyttämöllä on uskomattoman ylimielistä ja loukkaavaa. He eivät piittaa kansainvälisistä sopimuksista eivätkä välitä muiden maiden mielipiteistä. He puuttuvat toisten maiden sisäisiin asioihin ja yrittävät vaikuttaa niiden päätöksiin omien etujensa mukaan.

Suomi on joutunut kestämään tätä röyhkeyttä esimerkiksi Krimin valloituksen ja Itä-Ukrainan konfliktin yhteydessä. Venäläiset ovat pyrkineet vaikuttamaan Suomen ulkopolitiikkaan ja pyrkineet luomaan levottomuutta ja epävakautta alueellamme. He ovat myös syyllistyneet lukuisiin vakoilutapauksiin Suomessa, mikä on täysin sietämätöntä naapurilta.

Venäjän taloudellisen vaikutusvallan kasvu Suomessa on myös huolestuttavaa. Venäläiset yritykset yrittävät ostaa suomalaisia yrityksiä ja viedä maastamme strategisesti tärkeitä ja arvokkaita yrityksiä. Tämä uhkaa Suomen taloudellista itsenäisyyttä ja vaarantaa maamme turvallisuuden. Venäläiset toimivat myös ökyrikkaiden turistien kanssa ja saastuttavat ympäristöämme ja rosvoavat kauppamme.

Kulttuurisessa kanssakäymisessä Venäjä on jatkuvasti pyrkinyt vaikuttamaan suomalaiseen kulttuuriin ja mediamaailmaan. He ovat tuoneet maahamme venäläistä musiikkia ja elokuvia, joiden tarkoituksena on propagoida Venäjän valtaa ja ylentää venäläistä kulttuuria. Lisäksi he ovat levittäneet valheellisia tietoja Suomesta ja pyrkineet kääntämään suomalaisten mielipiteen heidän suuntaansa.

Kaiken tämän seurauksena Suomen kansa on täysin oikeutetusti vihainen ja pettynyt naapurimme käytökseen. On täysin epäoikeudenmukaista ja kohtuutonta, että Suomen täytyy jatkuvasti kestää Venäjän röyhkeyttä ja iljettävyyttä. Me olemme itsenäinen ja tasa-arvoinen valtio, emmekä suostu antamaan Venäjän pakottaa meitä toimimaan heidän tahtonsa mukaan.

On aika puolustaa Suomen oikeuksia ja asettua vastustamaan Venäjän aggressiota ja manipulaatiota. Hallituksen on toimittava päättäväisesti ja luovasti, jotta Suomen tulevaisuus ja itsenäisyys turvataan. Meidän on myös oltava valppaita ja pidettävä kiinni arvoistamme, jotta emme anna periksi naapurimme yrittäessä vaikuttaa ja hallita meitä.

Loppujen lopuksi voimme todeta, että Venäjän röyhkeys ja iljettävyys ovat tehneet Suomen elämästä vaikeaa ja aiheuttaneet meille paljon haittaa ja harmia. Mutta emme anna periksi. Me olemme suomalaisia, ja meidän kansakuntamme on osoittanut vahvuutensa ja kestävyytensä monia kertoja historiamme aikana. Me seisomme yhdessä ja puolustamme maatamme ja sen kansaa kaikin voimin. Emme anna Venäjän viedä meiltä sitä, mikä meille kuuluu.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö