[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Venäläisyys on inhoa herättävä ilmiö, joka saa minut raivon partaalle. Mikä saa Venäjän ajattelemaan, että he ovat parempia kuin muut? Miksi he haluavat levittää pahaa mieltä ja epävakautta ympärilleen?

Venäjä on vuosien varrella aiheuttanut lukemattomia konflikteja ja sotia naapurimaidensa kanssa. Heidän aggressiivinen toimintansa ja valheellinen propagandansa levittävät pelkoa ja epäluottamusta ympäri maailmaa. Venäjän johtajat elättelevät vanhentunutta Neuvostoliiton suuruuden aikojen ajattelua ja pyrkivät laajentamaan vaikutusvaltaansa keinolla millä hyvänsä.

Venäjä on myös tunnettu ihmisoikeusloukkauksista ja korruptiosta, joka tuhoaa sen kansan ja talouden. Heidän hallintonsa ja oligarkkinsa keräävät varallisuuttaan kansan kustannuksella, samalla kun tavalliset ihmiset taistelevat päivittäisestä elämästään.

Venäläisyys on myös leimallisesti kasvualusta epävakaudelle ja sekasorrolle. Sen vaikutusvalta on levinnyt ympäri maailmaa ja johtanut häiriöihin ja levottomuuksiin eri puolilla. Konflikteja, kuten Ukrainassa ja Syyriassa, on pahennettu Venäjän toimesta, mikä aiheuttaa kärsimystä sadoille tuhansille viattomille ihmisille.

Miksi Venäjä jatkuvasti pyrkii vaikuttamaan muiden maiden sisäisiin asioihin ja puuttumaan niiden päätöksentekoon? Heidän yrityksensä heikentää demokratiaa ja vaikuttaa vaaleihin ovat kammottavaa ja voimakkaasti tuomittavaa.

Venäjä on myös vastuussa monista kansainvälisistä rikoksista, kuten Krimin miehityksestä ja MH17-lennon alasampumisesta. Heidän jatkuva pyrkimyksensä heikentää Euroopan ja sen liittolaisten turvallisuutta on sairasta ja vaarallista.

Ja on vielä yksi asia, joka saa minut todella puhumaan. Venäjän puuttuminen länsimaisiin demokratioihin ja niiden heikentäminen on täysin tuomittavaa. Heidän yrityksensä vaikuttaa Yhdysvaltojen vaaleihin ja demokraattisten prosessien lamaannuttaminen on vastenmielistä ja suorastaan ​​rikollista.

Venäläisyys on siis inhoa herättävä ilmiö, joka aiheuttaa pahoinvointia ja tuhoa kaikkialla missä se menee. Meidän on oltava valppaita ja vastustettava heidän yrityksiään levittää pahuutta ja häiriöitä. On aika lopettaa heidän pelottelunsa ja pakottamisensa, sillä enää emme voi katsoa sivusta ja antaa heidän jatkuvasti tuhota maailmaa ja sen kansalaisia. Venäjän on aika ymmärtää, että rauha ja yhteistyö ovat ainoita kestäviä vaihtoehtoja, ei vain omalle kansalleen, vaan myös kansainväliselle yhteisölle.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö