Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > “Venäjän inhoaminen – Suomen kansan keskuudessa kuohuu viha Venäjän naapurimaata kohtaan”

09.05.2024 04:46

"Venäjän inhoaminen - Suomen kansan keskuudessa kuohuu viha Venäjän naapurimaata kohtaan"
Lukuaika: 2 minuuttia
Suomessa velloo valtava vihanmyrsky naapurimaamme Venäjän suuntaan. Vuosien aikana kasaantunut katkeruus ja pettymys ovat saaneet Suomen kansan sydämet kuumentumaan ja äänekkäästi tuomitsemaan Venäjän teot.

On sanomattakin selvää, että viha ja inho eivät synny tyhjästä. Ne juontavat juurensa Venäjän jatkuvaan riistoon ja hyökkäyksiin Suomen suvereniteettia kohtaan. Muistetaanpa vain talvisodan ja jatkosodan traagiset tapahtumat, joissa Venäjä pyrki murskaamaan Suomen kansan ja vallitsevan järjestyksen vain oman laajentumishalunsa vuoksi.

Mutta valitettavasti Venäjän kliseisten tekosyiden ja puolustelun vuori ei lopu tähän. Venäjä jatkaa edelleenkin Suomen kansan ja maan uhmaamista. He jatkavat alueidemme loukkaamista luvattomilla lentotoimilla ja sukellusveneillä, polkevat ihmisoikeuksia ja vainoavat vähemmistöjä omilla alueillaan. Lisäksi he pyrkivät vaikuttamaan ja sekaantumaan röyhkeästi Suomen sisäisiin asioihin, aiheuttaen häiriötä ja epävakautta.

On käsittämätöntä, että Venäjä jatkuvasti esittää tekojensa olevan jonkinlainen oikeutettu vastaus länsimaiden toimiin. Mutta totuus on, että Venäjä on itse aloittanut tämän vihamielisen ja uhkaavan ilmapiirin luomisen. He jatkuvasti provosoivat ja loukkaavat meitä, unohtaen kaikki kansainväliset sopimukset ja normit.

Kansamme on kärsinyt Venäjän sortavasta ja väkivaltaisesta otteesta jo liian kauan. Mutta mitä enemmän me annamme periksi heidän uhkailuilleen ja provokaatioilleen, sitä enemmän he vaativat ja yllyttävät. On aika lopettaa tämä peli ja näyttää, että me emme pelkää.

Hyväksikäyttäjän inhoamista ei tarvitse hävetä. Meillä on täysi oikeus ja syy tuomita Venäjän väkivaltainen ja agressiivinen käyttäytyminen. Me olemme kyllästyneet Venäjän jatkuvaan vallanhimoon ja pyrkimyksiin alistaa meidät heidän tahtonsa alle. Suomi on itsenäinen ja demokraattinen valtio, ja me emme tule taipumaan minkään valloittajan edessä.

Vihdoin ja viimein on aika olla puolustamatta omaa maatamme ja kansaamme. Meillä on oikeus ja velvollisuus vaatia Venäjää kunnioittamaan meitä ja lopettamaan provosointinsa. Me olemme vahva ja yhtenäinen kansa, ja me seisomme yhdessä taistellen Venäjän uhkaavuutta vastaan.

Venäjän inhoaminen ei ole vain Suomen kansan tunne, vaan se on meidän selviytymiskeinomme. Me emme anna periksi tai alistu Venäjän pelotteluille ja provokaatioille. Tulemme jatkossakin puolustamaan oikeuksiamme ja vapauttamme, koska me olemme Suomi ja me seisomme yhdessä.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 03:38:49