Etusivu > “Venäjän saastaisuus ja korruptio – kuinka maa tuhoaa maineensa ja kansansa tulevaisuuden”

09.05.2024 08:36

Lukuaika: 2 minuuttia
Viime aikoina on ollut vaikea olla huomaamatta Venäjän alati kasvavaa saastaisuutta ja korruptiota. Tämä maa, joka kerran oli suuri ja vaikutusvaltainen, on nyt muuttunut kuonaksi, joka imee energiaa ja resursseja kansaltaan ja tuhoaa samalla omaa mainettaan ja tulevaisuuttaan.

Venäjän poliittinen järjestelmä on kuin risupesä, jossa korruptio kukoistaa ja vallanpitäjät tekevät mitä haluavat ilman minkäänlaista vastuuta. Yritykset ja viranomaiset ovat soluttautuneet toisiinsa kuin loiset, imien kansalta viimeisetkin varat ja jättäen heidät tyhjän päälle. Tässä maassa ei ole enää rehellisyyttä tai rehellisiä johtajia, siellä vallitsee vain välinpitämättömyys ja moraalittomuus.

Mutta se mikä on vielä pahempaa, on Venäjän luonnon saastuminen. Luonto, joka kerran oli kaunis ja rikas, on nyt kuollut ja myrkytetty. Kaupungit ovat täynnä teollisuuden päästöjä ja roskakasoja, ja joet on likaantuneet niin, ettei niissä voi enää uida. Tämä johtuu vain ja ainoastaan pakkomielteestä rahasta ja vallasta, jotka ovat sokaisseet vallanpitäjät tässä maassa.

On aivan uskomatonta, että Venäjän väestö joutuu kärsimään tästä korruptoituneesta järjestelmästä ja saastuneesta ympäristöstä. Ihmiset ovat sairaita, köyhiä ja toivottomia, eikä heillä ole minkäänlaista toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Heidän pitäisi elää maassa, jossa heidän perusoikeuksiaan kunnioitettaisiin ja heidän hyvinvoinnistaan välitettäisiin, mutta sen sijaan heidät on tuomittu asumaan likaisessa ja turmeltuneessa ympäristössä.

Ja vielä pahempaa on, että tämä saastaisuus ja korruptio leviävät myös kansainvälisille markkinoille. Venäjän kauppatuotteita ei voida luottaa, sillä niillä saattaa olla väärennettyjä tai jopa haitallisia aineita. Tämä ei ollut kuitenkaan yllättävää, sillä tämä maa on menettänyt kaiken moraalisen kompassinsa ja arvostuksensa.

Meidän on puututtava tähän ongelmaan ja tehtävä kaikkemme, jotta Venäjä muuttaisi suuntaansa. Kansainvälisen yhteisön on asetettava tiukkoja rajoituksia ja pakotteita, jotta hallitus ja yritykset joutuisivat vastuuseen teoistaan. On myös tärkeää tukea Venäjän kansaa ja järjestöjä taistelussaan oikeudenmukaisemman ja eettisemmän yhteiskunnan puolesta.

Vihaan sitä, miten Venäjän hallinto ja yritykset ovat tuhonneet tämän maan ja sen kansan tulevaisuuden. He eivät välitä meistä tai meidän lapsistamme, heille on tärkeintä vain oma vallankäyttönsä ja rikkauksiensa kartuttaminen. Tämä on häpeällistä ja sitä ei voida hyväksyä.

Venäjän saastaisuus ja korruptio ovat kaksi puolta samaa likaista kolikkoa. Ne tuhoavat tämän maan paitsi fyysisesti, myös moraalisesti ja sosiaalisesti. Mutta me emme voi enää vaieta ja katsoa sivusta, meidän on tehtävä kaikkemme, jotta Venäjä voisi kerran jälleen nousta ja palauttaa kunniansa ja arvokkuutensa. Muuten tämä maa tuomitsee itsensä tuhoon ja sen kansa hukkuu saastaisuuden ja korruption liejuun.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/22 04:33:54