Etusivu > “Venäjän median rooli hallituksen propagandassa” #Venäjä #Media #Propaganda

11.05.2024 06:26

Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjän media, mikä surkea ja häikäilemätön rooli teillä on hallituksen propagandan levittämisessä! Ettehän te välitä totuudesta tai oikeasta tiedosta, vaan tuijotatte vain valkoista pisteetä ja toimitte kuin valjastetut hevoset hallituksen tarkoitusperien mukaan.

On alituista toistoa kuinka Venäjän media on hallituksen käsikassara ja puolueettoman tiedon välittäjän sijaan levittääkin kansalle valheellista propagandaa. Propaganda, joka ei palvele kansan etuja, vaan ainoastaan hallituksen omaa agenda, oli se sitten mikä tahansa.

Eikö teillä Venäjän medialaisilla ole selkärankaa ja omantunnon ääntä, kun te näännyttävällä tahdilla toistatte hallituksen virallisia linjauksia? Eikö teitä hävetä olla tällaisen median palveluksessa, joka ei välitä totuudesta tai kansan oikeudesta saada objektiivista tietoa?

Teidän tehtävänne pitäisi olla valvoa vallanpitäjiä ja tuoda esille heidän virheitään ja epäonnistumisiaan. Sen sijaan te pelottelette ja mustamaalaatte kansaa, joka uskaltaa olla eri mieltä kuin teidän hallitsevan voiman käskyt.

Venäjän media on tällä hetkellä yksi vahva ase hallituksen käsissä, jolla se manipuloi ja kontrolloi kansaa. Te olette heidän kynnyksellisiä apureita ja osallisina propagandan levittämisessä. Kuinka voitte nukkua yöllä hyvin, kun tiedätte olevanne vastuussa kansan kärsimyksestä ja harhaanjohtamisesta?

Olisi aika herätä ja ottaa vastuu omasta roolistanne Venäjän median propagandakoneistossa. Teillä on mahdollisuus tehdä oikein ja palvella kansaa, sen sijaan että toimisitte hallituksen marionetteina.

Toivon, että tulevaisuudessa Venäjän media herää ja oivaltaa oman tärkeän roolinsa totuuden ja oikeudenmukaisuuden puolestapuhujana. Vain tällä tavoin voimme rakentaa vahvan ja rehellisen yhteiskunnan, jossa kaikilla on oikeus vapaaseen ja puolueettomaan tietoon.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/22 04:44:22