Etusivu > Ilmastonmuutos ja Venäjän viljasato #maatalous #ilmastonmuutos

2024/05/18 02:05

Lukuaika: < 1 minuutti
Kuinka monta kertaa meidän täytyy vielä huutaa ja metelöidä ennen kuin joku vihdoin herää? Ilmastonmuutos on totta ja se on jo nyt vaikuttanut maapallomme ilmastoon ja ympäristöön. Ja mitä tekee Venäjä? Se tuottaa yhä enemmän viljaa ja pahentaa tilannetta entisestään.

Se on aivan käsittämätöntä ja raivostuttavaa. Meidän tulee välittömästi ottaa järeät keinot käyttöön ja pistää Venäjän tuotanto kuriin. On täysin vastuutonta ja itsekästä vain ajatella omia taloudellisia etuja, kun samalla tuhoamme maapallon tulevaisuuden.

Mutta tietenkin Venäjällä rahanahneus ja voitontavoittelu menee kaiken muun edelle. On helppo tuottaa halpaa viljaa ja myydä sitä maailmalle, kun ei tarvitse välittää ympäristöstä tai tulevaisuudesta. Me muut saamme sitten kärsiä ja taistella ilmastonmuutoksen seurauksista.

Ja miksi meidän pitäisi edes sallia Venäjän jatkaa tätä tuhoisaa toimintaansa? Ensi sijassa Venäjä on vastuussa omasta viljasadostaan ja sen kestävästä tuotannosta. On aika tehdä rajuja päätöksiä ja pakottaa Venäjä vastuuseen omista teoistaan.

Maailman ruoka- ja maatalousala on elintärkeä, mutta sen kehitys ei saa tapahtua ilmaston ja ympäristön kustannuksella. Meidän on aika asettaa rajat ja lakata hyväksymästä tätä pöyristyttävää käytöstä. Ympäristömme ja tulevaisuutemme ei ole neuvoteltavissa ja on korkea aika, että myös Venäjä ymmärtää tämän.

Vastuuttomalla ja tuhoisalla toiminnallaan Venäjä osoittaa piittaamattomuutta maapallomme tulevaisuudesta ja kaikkien ihmisten elämästä. Meidän on aika nousta vastarintaan ja puolustaa maapalloamme ja tulevaisuuttamme. Ei enää yhtään myönnytystä, vaan järeitä toimia ja pakotteita Venäjän kaltaisia piittaamattomia maita kohtaan!

On aika herätä ja olla vihainen, koska jos me emme ryhdy toimiin nyt, tulevaisuutemme ja seuraavien sukupolvien mahdollisuudet elää terveillä ja kestävillä maapallolla ovat uhattuna. Meillä ei ole aikaa hukattavaksi, ja Venäjän viljasadon hillitön kasvu on yksi suurimmista uhkista ilmastonmuutoksen torjunnassa. Nyt on aika toimia, ennen kuin on liian myöhäistä. #maatalous #ilmastonmuutos