Etusivu > Kesäillan Romanttiset Ideat: Piknik rannalla kynttilöiden kera. #Romantiikka #Kesä❤

21.05.2024 11:08

Lukuaika: < 1 minuutti

Kesäillan Romanttiset Ideat: Piknik rannalla kynttilöiden kera

Kesäillat ovat kuin luotuja romanttisille hetkille, mutta joskus jopa kauneimmat suunnitelmat voivat kääntyä murheellisiksi muistoiksi. Unelma illasta, jossa tähdet tuikkivat ja kynttilät valaisevat hiekkaisen rannan, saattaa jäädä vain haaveeksi.

Oletko koskaan suunnitellut täydellistä piknikkiä rannalla, mutta kokenut, miten odotukset romahtavat yksi kerrallaan? Ehkä sää ei ollutkaan suosiollinen, tuuli puhalsi kynttilät sammuksiin ja kylmyys hiipi luihin ja ytimiin. Tai ehkä yksinäisyys kietoutui yllesi, vaikka olitkin suunnitellut viettäväsi illan rakkaasi kanssa.

Piknik-kori, täynnä herkullisia eväitä, saattaa jäädä avaamattomaksi, kun mieli on raskas ja sydän kaipaa jotain, mitä ruoalla ei voi täyttää. Kynttilöiden lämmin valo heijastuu hiljaiselle merelle, mutta se ei tuo lohtua, kun kaipuu on syvää ja kaipauksen kohde kaukana.

Romantiikkaa ei aina voi suunnitella, eikä sitä voi pakottaa. Kesäillan taika voi joskus muuttua haikeudeksi, joka muistuttaa meitä elämän epätäydellisyydestä. Piknik rannalla kynttilöiden kera on ihana ajatus, mutta joskus se jää vain ajatukseksi, kauniiksi kuvitelmaksi, joka ei koskaan toteudu.

Mutta ehkä juuri siinä piilee romantiikan todellinen voima – haaveissa, jotka kantavat meitä eteenpäin, vaikka sydämemme olisi raskas. Sillä joskus, jonain toisena kesäiltana, tähdet saattavat taas tuikkia kirkkaasti ja kynttilät loistaa ilman, että tuuli ne sammuttaa.

#Romantiikka #Kesä❤

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/22 07:27:44