Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Naapuri soittaa liian lujaa, mutta biisi on sun suosikki.

#naapurit #musiikki #hauskaa #elämäniloa

03.06.2024 19:54

Naapuri soittaa liian lujaa, mutta biisi on sun suosikki.

#naapurit #musiikki #hauskaa #elämäniloa
Lukuaika: 2 minuuttia

Kyllä se naapureiden kanssa asuminen on välillä kuin eläisi omassa komediashow’ssa. Siinä on omanlaisensa huiskaus, kun huomaat, että seinänaapurisi on päättänyt pitää henkilökohtaisen DJ-keikan – ja osallistujamäärä on pyöreät nolla. No, eipä siinä mitään, mutta kun kello on yksitoista illalla ja huomaat, että keikalla ei ole edes lipunmyyntiä, alkaa tilanne olla vähintäänkin mielenkiintoinen.

Noh, tällä kertaa päätin, että en ole se kiukkuinen naapuri, joka kolkuttaa oven taakse yömyöhään, hiusten sekaisin ja pyjama päällä kuin olisi suoraan kauhuelokuvasta karannut. Tällä kertaa nimittäin, biisi oli minun suosikkini! Tiedättekö, sellainen kappale, jonka sanat osaat ulkoa ja kehtaat laulaa vain suihkussa, koska siellä kaikuu niin ihanasti, että kuulostaa kuin olisit suoraan Idolsin finaalista.

Siinä vaiheessa, kun bassot jytisivät niin, että lattialla olevat pölypallerotkin alkoivat tanssia, päätin, että tämä on merkki. Kuka minä olen keskeyttämään hyvän menon? Päätin hypätä mukaan bileisiin, jotka eivät olleet edes omat! Otin kaukosäätimen käteeni ja laitoin television kiinni. Teki mieli vielä vilkaista, että eihän missään lue “Pääesiintyjä: Naapuri DJ”, mutta päätin antaa mennä. Käänsin keittiön tuolit kohti seinää, josta musiikki raikasi, ja annoin palaa!

Aloitin hillityllä pään nyökytyksellä, mutta kun kertosäe tuli, olin jo täydessä karaokemoodissa. Toivoin vain, että joku olisi nähnyt sen, miten hyvin osaan vetää ilmakitarasoolon – siinä oli jo niin paljon tunnetta, että naapurin kissakin olisi varmasti antanut aplodit, jos olisi ollut paikalla.

Hetken aikaa mietin, pitäisikö soittaa ovikelloa ja kysyä, tarvitseeko DJ apua. Kuka tietää, ehkä olisin päässyt laulamaan taustalauluja tai soittamaan triangeli. Mutta päätin, että annan ammattilaisten hoitaa hommansa. Ja mikäs siinä, kun on oma olohuone, oma show ja oma suosikkibiisi!

Kun viimeinen kitarariffi vihdoin vaimeni ja hiljaisuus laskeutui kuin raskas peitto, huokaisin tyytyväisenä. Olipa siinä ilta! Ja mikä parasta, ei tarvinnut edes maksaa lipuista. Naapuri, kuka lienetkin, kiitos tästä yksityiskeikasta. Ensikerralla toivon, että settilistalla on myös jotain ABBAa – koska mikään ei ole parempaa kuin naapurirakkaus ja musiikki, joka saa koko talon tanssimaan.

Ja niin, jos huomaat, että naapurisi muuttaa pois – ei se aina huonosta syystä ole. Ehkä he vain etsivät uutta yleisöä!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 03:59:45