Etusivu > “Mitä jos anoppi onkin avaruusolio?” #vitsit #perhesuhteet #koomikko

05.06.2024 14:00

Lukuaika: 2 minuuttia

Oletko koskaan miettinyt, miksi anoppisi tietää kaiken? Siis KAIKEN. Hän tietää, miten kasvattaa lapsia, miten tehdä täydellistä lihapullakastiketta ja miten pilata jokainen perhetapahtuma yhdellä lausunnolla. Mutta mitä jos tässä onkin jotain enemmän? Mitä jos anoppisi onkin… avaruusolio?

Ajatellaanpa hetki. Avaruusoliot ovat tunnetusti älykkäitä, ja heillä on pääsy kaikkeen universumin tietoon. Se selittäisi, miksi anoppisi osaa neuvoa sinua niin monessa asiassa, vaikka et ole koskaan pyytänyt neuvoa. Ehkä hänellä on salainen yhteys kotiplaneetalleen, josta hän saa ohjeita, miten toimia kussakin tilanteessa. Ehkä hänen “ystäväpiirinsä” ei olekaan pelkkä Facebook-ryhmä, vaan galaktinen neuvosto!

Toinen vihje on hänen ruokansa. Oletko koskaan ihmetellyt, miksi anoppisi ruoka maistuu niin erilaiselta? Se voi olla siksi, että hän käyttää salaisia galaktisia mausteita! Ne samat, joita käytetään Andromedan galaksin viiden tähden ravintoloissa. Ehkä hänen lihapullansa ovat oikeasti made in Mars. Tai ehkä se outo jälkiruoka, jota hän tarjoilee, on suosittua herkkua Pluton pikkuplaneetalla.

Ja entäs sitten hänen kykenemättömyytensä ymmärtää henkilökohtaista tilaa? Avaruusoliot eivät tunnetusti tarvitse henkilökohtaista tilaa, koska he elävät suurissa yhteisöissä avaruusaluksissa. Tämä selittää, miksi anoppisi tunkee aina kylään ilmoittamatta ja jää viikoksi. Hän ei yksinkertaisesti ymmärrä, miksi se olisi ongelma. Hänen kotiplaneetallaan se on täysin normaalia!

Lopuksi, onko koskaan käynyt mielessäsi, miksi hänellä on niin paljon outoja laitteita? Ehkä hänen käsilaukkunsa ei olekaan pelkkä käsilaukku, vaan avaruusolioiden teknologialla varustettu monitoimilaite. Se selittäisi, miksi hänellä on aina mukanaan asioita, joita et edes tiennyt tarvitsevasi. Tai miksi hänellä on kyky löytää kadonnut sukkasi sieltä, mistä olet etsinyt jo kolme kertaa. Ehkä hänellä on avaruusolioiden sukkatutka!

Joten ensi kerralla, kun anoppisi neuvoo sinua lasten kasvatuksessa tai kertoo, miten sinun pitäisi maalata keittiön seinät, ajattele hetki. Ehkä hän ei olekaan tavallinen ihminen. Ehkä hän on avaruusolio, joka on tullut Maahan jakamaan tietoa ja neuvoja. Tai ehkä hän on vain todella, todella utelias. Kuka tietää? Mutta yksi asia on varma: elämä anopin kanssa on aina täynnä yllätyksiä!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/22 04:26:20