Etusivu > Huumori arjen kommelluksista

#hauskaa #komiikka #arjenilo

07.06.2024 19:38

Huumori arjen kommelluksista

#hauskaa #komiikka #arjenilo
Lukuaika: < 1 minuutti

Heräsin tänä aamuna siihen, että kahvinkeitin oli päättänyt aloittaa kapinan. Se ei suostunut tottelemaan, vaikka kuinka kehotin sitä ystävällisesti (lue: huusin sille kuin merimies). Lopulta tajusin, että olin unohtanut laittaa vettä säiliöön. Ei ihme, että se oli kuiva kuin Sahara.

Aamun kommellukset eivät tietenkään loppuneet siihen. Yritin pukea sukkia, mutta toinen sukka katosi mystisesti. Kyllä, se katosi – aivan kuin sukkien musta aukko olisi imaissut sen. Eikö olekin jännittävää, että sukkia katoaa aina yksittäin, mutta koskaan ei löydy parittomia sukkia eksyneiden osastolta?

Matkalla töihin onnistuin astumaan koiran jätökseen. Luonnollisesti se tapahtui juuri silloin, kun olin kiireellä menossa tärkeään kokoukseen. Kävelin kuin balettitanssija yrittäen pitää tasapainoa yhdellä jalalla, samalla kun yritin kaivella kenkääni puhtaaksi. Yritä siinä sitten näyttää ammattimaiselta.

Ehkäpä arjen kommelluksissa on se taika, että ne muistuttavat meitä siitä, ettei elämä aina mene käsikirjoituksen mukaan. Kuten silloin, kun päätin kokata itselleni herkullisen illallisen. Seurauksena oli palovaroitin ja naapurin utelias katse, kun seisoin parvekkeella heiluttamassa keittiöpyyhettä savun hälventämiseksi. Näytin varmaan siltä kuin olisin harjoitellut uutta tanssiliikettä.

Mutta mikä olisikaan elämä ilman näitä pieniä kommelluksia? Ne saavat meidät nauramaan, vaikka joskus vasta jälkikäteen. Ja ehkäpä juuri ne tekevät arjesta niin erikoisen. Olisihan se tylsää, jos kaikki menisi aina suunnitelmien mukaan. Nyt jos suotte anteeksi, menen etsimään kadonnutta sukkaani. Toivottavasti se ei ole liittynyt kapinallisten kahvinkeitinten joukkoon.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 10:40:19