Etusivu > “Ice-breaker: Keskusta vai bassoaergio for bailaamassa?”

#vitsit #koomikko #nauru #hauskuus

2024/06/07 16:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Oletko koskaan huomannut, että suurimmat elämän pulmat tapahtuvat yleensä silloin, kun yritämme päättää, minne lähdemme juhlimaan? Ei, ei puhuta nyt eksistentiaalisista kriiseistä tai siitä, miksi avokadon kypsymiseen menee ikuisuus. Puhutaan siitä, miten valitsemme, menisimmekö keskustaan vai bassoaergio for bailaamassa.

Mietitäänpä hetken tätä dilemmaa. Keskusta on kuin se vanha sukulainen, joka aina kutsuu itsensä kylään. Se on aina siellä, tiedät mitä saat ja saat mitä tiedät. Keskustassa on ne tutut baarit, joissa kantapeikot tunnistavat sinut jo kymmenen metrin päästä. “Kuule, Jorma, eikö sinun pitänyt olla detoxilla?” kysyy baarimikko, ja sinä vastaat: “Joo, mutta detoxini loppui juuri kymmenen minuuttia sitten.”

Toisaalta, bassoaergio on kuin se uusi ja jännittävä serkku, jota et ole nähnyt vuosiin. Se on täynnä yllätyksiä ja mahdollisuuksia. Menet sinne ja huomaat, että siellä on enemmän bassoa kuin kalatankissa. Ja siellä tanssilattialla, tunnet itsesi hetkessä tanssijaksi, vaikka todellisuudessa näytät siltä kuin yrittäisit väistellä näkymättömiä hämähäkinseittejä.

Keskustan baarit ovat usein täynnä niitä tyyppejä, jotka jaksavat puhua politiikasta ja säästä. “Hei, tiesitkö että seuraavasta hallituksesta tulee varmaan vihreämpi kuin tämä drinkkini?” Meanwhile, bassoaergiossa keskustelut ovat syvällisempiä: “Mitä mieltä olet tästä bassolinjasta? Se tuntuu kuin sydämeni lyönti.”

Toinen tärkeä pointti on pukeutuminen. Keskustassa voit mennä melkein missä tahansa vaatteissa, kunhan olet vedetty edes vähän siistiksi. Bassoaergio for bailaamassa vaatii kuitenkin hieman enemmän vaivannäköä. Siellä et voi vain heittää päälle sitä samaa t-paitaa kuin eilen, koska joku saattaa oikeasti muistaa sen ja mainita asiasta. “Hei, eikö tuo ollut se paita, joka sinulla oli päällä viimeksi? Se, jossa oli se sinappitahra!”

Ja sitten on vielä se kysymys, mikä on lopullinen ratkaisu? No, se riippuu siitä, mitä etsit. Haluatko pelata varman päälle ja nauttia tutuista kuvioista, vai heittäytyä seikkailuun ja antaa basson viedä? Joka tapauksessa, tärkeintä on, että pidät hauskaa ja nautit illasta.

Muista, että elämä on liian lyhyt ollakseen tylsää. Joten olitpa sitten keskustassa tai bassoaergio for bailaamassa, pidä mieli avoimena ja tanssijalat valmiina. Koska loppujen lopuksi, juuri sinä teet illasta unohtumattoman. Ja kuka tietää, ehkä seuraavalla kerralla löydät itsesi aivan uudesta paikasta – tai ainakin uudella sinappitahralla.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 11:12:37