Etusivu > Ihmiset ja heidän lemmikkinsä #hauskateläimet #koomista #arkielämä

2024/06/07 19:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Olipa kerran pieni kerrostalo keskellä kaupunkia, jossa asui ihmisiä ja heidän lemmikkejään. Tuo talo oli kuin eläintarha, jossa jokaisella asukkaalla oli oma karvainen, suomuinen tai höyhenpeitteinen kaverinsa. Ja voinpa kertoa, että talon hiljaisuus oli yhtä harvinaista kuin yksisarviset.

Ensimmäisessä kerroksessa asui Liisa ja hänen kissansa Elvis. Elvis oli niin iso ja pörröinen, että se olisi voinut mennä aamutossuista. Liisa oli vakuuttunut, että Elvis oli koira kissan ruumiissa. Se nimittäin toi hänelle tossuja, muttei koskaan antanut niitä takaisin. Liisan aamut alkoivat aina hupaisalla jahtileikillä, jossa hän yritti saada tossunsa takaisin Elvikseltä. Elvis taas oli päättänyt, että tossut ovat hänen henkilökohtainen saalis.

Toisessa kerroksessa asui Pekka papukaijansa Riston kanssa. Risto oli papukaija, joka oli oppinut matkimaan television ääniä. Eräänä päivänä, kun Pekka katsoi uutisia, Risto alkoi toistella “Breaking News!” ja “Sää on tänään pilvinen”. Pekka ei voinut olla nauramatta, kun papukaija alkoi esittää sääennustajaa ja ennusti, että “hirmumyrsky nimeltä Risto iskee olohuoneeseen viiden sekunnin kuluttua”. Totta se oli, sillä Risto lensi ympäri olohuonetta kuin pieni, höyhenpeitteinen hirmumyrsky.

Kolmannessa kerroksessa asui Maija ja hänen koiransa Max. Max oli koira, joka luuli olevansa ihminen. Se istui sohvalla kuin kuningas ja yritti aina juoda Maijan kahvia. Kerran Maija päätti tehdä testin ja antoi Maxille kupillisen kahvia (tietenkin kofeiinitonta). Max maistoi kahvia ja teki sellaisen ilmeen, että olisi voinut kuvitella sen olevan maailmanlopun alku. Maija nauroi niin kovasti, että hän meinasi tippua sohvalta. Max puolestaan katsoi häntä kuin sanoen “Ihmiset ja heidän outo juomansa…”

Neljännessä kerroksessa asui Jari ja hänen kilpikonnansa Kalle. Kalle oli kilpikonna, joka rakasti katsella televisiosta luontodokumentteja. Jari huomasi, että aina kun dokumentissa oli toinen kilpikonna, Kalle meni aivan haltioihinsa ja yritti kiivetä television päälle. Eräänä päivänä, kun Jari katsoi dokumenttia merikilpikonnista, Kalle yritti kiivetä television päälle niin innokkaasti, että se päätyi television taakse jumiin. Jari joutui nauramaan samalla, kun yritti vapauttaa Kallea, joka näytti siltä, että se oli juuri tehnyt elämänsä suurimman seikkailun.

Näin siis elämä kulki tässä pienessä kerrostalossa, jossa lemmikit toivat arkeen iloa ja naurua. Jokainen päivä oli kuin uusi jakso komediasarjasta, jossa pääosassa olivat ihmiset ja heidän omalaatuiset lemmikkinsä. Kuka tarvitsee televisiota, kun voi katsoa lemmikkien show’ta livenä?

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 10:56:56