Etusivu > “Kadonnut sukka: mysteerin ratkaisu #komiikka #koomikko”

07.06.2024 14:40

"Kadonnut sukka: mysteerin ratkaisu #komiikka #koomikko"
Lukuaika: < 1 minuutti

Oletko koskaan miettinyt, mihin sukat katoavat pesukoneessa? Minäpä kerron. Ensinnäkin, pesukoneiden sisuksissa on salainen portti toiseen ulottuvuuteen, jonne kaikki yksinäiset sukat karkaavat. Näin ainakin olen selittänyt itselleni, kun pesukoneen rummusta löytyy jälleen kerran vain yksi sukka parista.

Kuvittele tilanne: avaat pesukoneen luukun ja siellä se on, yksinäinen sukka, joka katsoo sinua kuin eksynyt karitsa. Missä on sen pari? Onko se lähtenyt maailmanympärysmatkalle, eksynyt pyykkivuoren alle vai ehkäpä viettää villiä sinkkuelämää kuivausrummussa?

Tein kerran tieteellisen kokeen. Laitoin pesukoneeseen kymmenen sukkaparia ja merkitsin ne tarkasti. Kun pesuohjelma oli valmis, avasin luukun ja mitä löysinkään? Yhdeksän ja puoli sukkaa. Kyllä, puoli sukkaa. Ilmeisesti pesukoneeni on kehittänyt makuaistia ja päättänyt syödä vain puolet illallisestaan.

Olen myös kehittänyt teorian, että sukat ovat salaa hyvin sosiaalisia olentoja. Kun ne huomaavat, että pariskunnat alkavat tylsistyä, ne päättävät lähteä seikkailuun. Tuntemattomilla teillä ne tapaavat muita yksinäisiä sukkia ja järjestävät villit juhlat, joissa ne tanssivat pesuainevaahtobileissä.

Mutta vakavasti ottaen, olen varma, että sukat ovat taitavia piiloutujia. Ne livahtavat pyykkikoneen rummun taakse, sujahtavat aluslakanoiden sisään ja joskus jopa piiloutuvat muiden vaatteiden taskuihin. Yksi suosikkipaikoistani etsiä kadonneita sukkia on myös sohvan alusta. Joten jos etsit kadonnutta sukkaasi, kannattaa aloittaa sieltä. Voit samalla löytää kauan kadoksissa olleen kaukosäätimen, kaksi kolikkoa ja ehkäpä leivänmuruja viime vuodelta.

Lopuksi, jos et onnistu löytämään kadonnutta sukkaasi, älä huoli. Voit aina aloittaa uuden muodin: eriparisukat. Se on rohkea ja omaperäinen tyyli, joka kertoo maailmalle, että sinulla on huumorintajua ja et pelkää näyttää sitä.

Ja muista: jos sukka katoaa, se ei ole maailmanloppu. Se on vain pieni mysteeri, joka tuo elämään ripauksen jännitystä ja paljon naurua. Joten seuraavan kerran kun huomaat, että pesukone on nielaissut taas yhden sukkasi, hymyile ja ajattele: “Siellä se seikkailee, villissä ja vapaassa sukkalandiassa!”

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 12:02:56