Etusivu > Kissa, joka oppi käyttämään vessaa. #eläinkaveri #nauruhermo

07.06.2024 12:37

Kissa, joka oppi käyttämään vessaa. #eläinkaveri #nauruhermo
Lukuaika: 2 minuuttia

Aina silloin tällöin törmäämme eläimiin, jotka ylittävät odotuksemme – ja sitten on niitä, jotka saavat meidät nauramaan kyyneleet silmissä. Tapaa Mirri, kissa joka on ottanut sanonnan “kissat ovat älykkäitä” aivan uudelle tasolle. Mirri ei vain osaa avata ovia ja herättää sinut kello viisi aamulla, vaan myös käyttää vessaa! Kyllä, luit oikein.

Kaikki alkoi, kun Mirrin omistaja, Pekka, huomasi eräänä päivänä kylpyhuoneessa omituisen ilmiön. Hän oli varma, että joku oli unohtanut vetää vessan, mutta talossa ei ollut muita kuin hän ja Mirri. Aluksi Pekka ajatteli, että hän oli vain hajamielinen, mutta kun ilmiö toistui useita kertoja, hän alkoi epäillä, että jotain erikoista oli tekeillä.

Pekka päätti asentaa piilokameran kylpyhuoneeseen ja seuraavana päivänä hän sai elämänsä yllätyksen. Mirri, tuo viaton karvapallo, tepasteli itsevarmasti vessaan, hyppäsi pöntön reunalle ja teki tarpeensa kuin mikäkin maailmanluokan akrobaatti. Pekka hieraisi silmiään ja tarkasti kameran nauhan uudelleen – kyllä, Mirri oli virallisesti oppinut käyttämään vessaa!

Mutta tarina ei pääty tähän. Mirri ei ollut tyytyväinen pelkkään vessan käyttöön, vaan hän halusi myös oppia vetämään vessan! Pian Pekka huomasi, että vessa oli aina puhdas Mirrin jäljiltä. Hän oli melkein valmis palkkaamaan Mirrin kotitalousapulaiseksi.

Kun Pekka kertoi ystävilleen Mirrin uusista taidoista, kukaan ei uskonut häntä. “Kissa, joka käyttää vessaa? Hah, kerro toinenkin vitsi!” he nauroivat. Mutta kun Pekka kutsui heidät katsomaan Mirrin esitystä livenä, he olivat sanattomia – ja melkein valmiita maksamaan pääsylipusta.

Mirri ei kuitenkaan ole vain fiksu, vaan myös hieman ovela. Hän on huomannut, että vessan käyttäminen saa hänelle ylimääräisiä herkkuja ja rapsutuksia. Nyt hän on alkanut käydä vessassa ihan vain huvin vuoksi, toivoen saavansa palkkion. Pekka on alkanut miettiä, pitäisikö hänen asentaa toinen piilokamera varmistaakseen, ettei Mirri pyöritä häntä ihan kokonaan tassunsa ympärille.

Lopuksi, jos sinulla on kissa ja haluat kokeilla opettaa sille vessan käyttöä, muista: kärsivällisyys on valttia, ja kissan mielestä se on todennäköisesti paras vitsi, jonka olet koskaan kertonut. Mutta hei, aina voi yrittää – ja jos ei muuta, saat ainakin hyvät naurut!

Mirri on nyt paikallinen julkkis, ja Pekka harkitsee vakavasti Mirrin ilmoittamista kykykilpailuun. Kuka tietää, ehkä seuraava maailman tähti ei ole koomikko vaan kissa, joka käyttää vessaa!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 12:23:53