Etusivu > “Kissa oppi ajamaan pyörällä naapurustossa!” #HauskatEläimet #KissaniMun #Naapurusto

07.06.2024 13:34

"Kissa oppi ajamaan pyörällä naapurustossa!" #HauskatEläimet #KissaniMun #Naapurusto
Lukuaika: < 1 minuutti

Naapurustossa levisi tänään aivan uskomaton uutinen: Misse, tuo kulmakunnan tunnetuin karvakasa, on oppinut ajamaan pyörällä! Kyllä, luit oikein – ei mopolla, ei skootterilla, vaan ihan tavallisella polkupyörällä. Kaiken kukkuraksi ilman apupyöriä! Misse ei tarvitse mitään stabilisaattoreita, sillä se on jo mestari tasapainottelussa – onhan se kerran laskeutunut täydellisesti keittiönkaapista suoraan kahvikuppiin.

Kaikki alkoi, kun Misse näki naapurin Pekan harjoittelevan pyörätemppuja pihallaan. Misse istui tuttuun tapaan aidalla, tuijottaen tarkasti jokaisen Pekan liikkeen. Pekka oli juuri onnistunut tekemään täydellisen etupyöräilmalennon (joka päättyi tosin pensaaseen), kun Misse päätti, että nyt on aika näyttää kuka on todellinen taituri.

Seuraavana päivänä naapuri Rouva Virtanen oli aivan ällikällä lyöty, kun aamukahvia juodessaan näki Missen kiitävän ohi pyörällään. Kyllä, Misse oli lainannut Pekan vanhan BMX-pyörän. Rouva Virtanen hieraisi silmiään ja mietti, oliko kahviin lorahtanut jotain muutakin kuin maitoa. Mutta ei, Misse se siinä vaan polki menemään, häntä suorana kuin ohjausviitta.

Naapurin lapset olivat aluksi kateellisia, mutta pian heistä tuli Missen suurimmat fanit. He alkoivat kokoontua kadunkulmalle katsomaan, kun Misse teki pyörätemppuja, jotka olisivat saaneet jopa ammattilaispyöräilijät kateellisiksi. Oli hyppyjä, kieppejä ja jopa yhdellä tassulla polkemista. “Kuka tarvii käsiä, kun on näin taitavat tassut?” Misse tuntui ajattelevan.

Pekka, alkuperäinen pyörätemppumestari, yritti ottaa oppia Missestä. Hän pyysi jopa kissaansa Suloa treeneihin, mutta Sulo vain katsoi Pekkaa kuin tämä olisi ehdottanut kalalle uintikurssia. Ei, Sulo oli enemmänkin sohvaperuna kuin extreme-urheilija.

Mutta kuinka Misse oppi ajamaan pyörällä? Se jää arvoitukseksi. Jotkut väittävät, että Misse on entinen sirkuskissa, toiset uskovat sen olevan vain äärimmäisen älykäs. Mutta me tiedämme totuuden: Misse on vain tavallinen kissa, jolla on aivan poikkeuksellisen hyvä maku seikkailuun (ja ehkä hiukan liikaa vapaata aikaa).

Joten jos näet karvaisen pyöräilijän kiitävän ohitsesi, älä hätäänny. Se on vain Misse – maailman taitavin pyöräilevä kissa, joka on päättänyt, että neljä tassua on aivan liian mainstream.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 10:41:40