Etusivu > “Kuinka pitää naama peruslukemilla huvipuiston peilitalossa” #huumori #peilitalo #naurattaa #komiikka

07.06.2024 16:41

"Kuinka pitää naama peruslukemilla huvipuiston peilitalossa" #huumori #peilitalo #naurattaa #komiikka
Lukuaika: < 1 minuutti

Jos olet koskaan astunut huvipuiston peilitaloon ja yrittänyt pitää pokkasi, tiedät, että se on kuin yrittäisi pitää jäätelötötteröä sulamatta helteessä – mahdotonta. Mutta älä huoli, sillä olen täällä auttamassa! Tässä muutamia vinkkejä siitä, kuinka pitää naama peruslukemilla, kun peilit vääristävät sinut kääpiöstä jättiläiseksi ja takaisin.

Ensinnäkin, harjoittele kotona. Ota selfieitä niin läheltä, että nenäsi näyttää siltä kuin se yrittäisi paeta kasvoiltasi. Kun olet tottunut omaan kummalliseen kuvajaiseesi, peilitalo on lasten leikkiä. Tosin, jos joku perheenjäsenesi sattuu paikalle, he voivat alkaa suunnitella sinulle interventiota.

Toiseksi, ota mukaan kaveri, joka on luonnostaan koominen. Kun vertaat omia peilitalokuvajaisiasi siihen, miltä hän näyttää, oma naamaasi pysyy peruslukemilla helpommin. Tähän voi tosin liittyä riski, että kaverisi alkaa pitää peilitaloa omana henkilökohtaisena stand-up -lavanaan, mutta hei, ainakin naurat yhdessä!

Kolmanneksi, keskity johonkin vakavaan. Mieti veroilmoitusta, autovakuutuksia tai viimeisintä sähkölaskuasi. Mikään ei pidä naamaa peruslukemilla paremmin kuin ajatus siitä, kuinka paljon maksat siitä, että valot pysyvät päällä ja jääkaappi käy.

Neljänneksi, muista hengittää. Syvään sisään ja ulos. Jos huomaat nauravasi, vedä henkeä ja mieti, kuinka vakava tämä tilanne oikeasti on. Olet peilitalossa, etkä ole siellä yksin – todennäköisesti muut ovat yhtä vääntyneitä ja kääntyneitä kuin sinäkin. Hengitä ja ajattele: “Tämä on vain väliaikaista.”

Viidenneksi, pidä mielessä, että tämä on vain harhautus. Peilitalo on kuin elämä – se vääristää, venyttää ja kutistaa asioita. Mutta lopulta, poistut sieltä ja näet itsesi sellaisena kuin oikeasti olet. Jos pystyt pitämään naaman peruslukemilla peilitalossa, pystyt siihen missä tahansa!

Lopuksi, jos mikään muu ei auta, muista, että nauru pidentää ikää. Joten vaikka epäonnistuisitkin tässä jalossa pyrkimyksessä, sinulla on ainakin muutama lisävuosi nauttia elämän kummallisuuksista – ja mahdollisesti vielä yksi kierros peilitalossa.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 12:24:36