Etusivu > “Kuka opetti kissan avaamaan jääkaapin?” #leikkisätkissat #nauru

2024/06/07 22:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Oletko koskaan miettinyt, kuka opetti kissasi avaamaan jääkaapin? Tässä sitä ollaan, keskellä yötä, ja jääkaapissa on bileet käynnissä. Kissa, tuo suloinen karvapallo, josta ajattelimme, että sen suurin huolenaihe on päättää, nukkuako sohvan vai sängyn päällä, on nyt jääkaapilla kuin Gordon Ramsay konsanaan.

Ensinnäkin, kissat ovat salaperäisiä olentoja. Ne nukkuvat suurimman osan päivästä, mutta älä anna niiden uneliaan ulkonäön pettää. Ne ovat mestarillisia tarkkailijoita. Kun me ihmiset avaamme jääkaapin, kissa ei vain katso, se opiskelee. Se katsoo, se analysoi, ja ennen kuin huomaatkaan, se on suorittanut “Jääkaapin Avaaminen 101” -kurssin.

Ehkäpä kissa on saanut oppitunteja salaa. Tiedättehän, kun olette töissä ja kissa on yksin kotona, se saattaa kutsua koolle salaisen kissakoulun. “Hei kaikki, tänään opetellaan jääkaapin avaamista! Ensiksi, tassu oven kahvaan…” Ja näin kissasi on valmis kokkaamaan itselleen keskellä yötä.

Mutta miksi kissa haluaisi avata jääkaapin? No, tietenkin se haluaa tarkistaa, onko sinulla siellä jotain herkullista. Ehkäpä kissa on salaa vegaani ja haluaa tarkistaa, että sinulla on tarpeeksi vihanneksia. Tai ehkä se on gourmeekokki ja haluaa suunnitella seuraavan ateriansa. Kuka tietää!

Ja sitten on se mahdollisuus, että kissa on vain utelias. Tiedättehän, kuten lapset, jotka avaavat kaikki laatikot vain nähdäkseen, mitä niissä on. “Mitä tämä nappula tekee? Entä tämä? Voi, katso, siellä on kinkkua!”

On myös mahdollista, että kissa on saanut vaikutteita televisiosta. Ehkäpä se on katsellut kokkausohjelmia kanssasi ja on nyt päättänyt kokeilla reseptiä itse. “Tänään teemme tonnikalapateeta, tarvitsemme tonnikalaa, kermaa ja… hei, missä kaikki ainekset ovat?”

Lopuksi, voimme vain arvailla, kuka opetti kissan avaamaan jääkaapin. Ehkä se oli sinä, ehkä se oli toinen kissa, tai ehkä kissa on vain luonnostaan nero. Mutta yksi asia on varma: kissa ei tarvitse meitä kertomaan, mitä tehdä. Se tietää jo kaiken. Joten seuraavan kerran, kun näet kissasi jääkaapilla, anna sen pitää hauskaa. Loppujen lopuksi, kuka meistä ei ole joskus halunnut avata jääkaappia ja katsoa, mitä hyvää sieltä löytyy.

Naurakaa yhdessä kissanne kanssa ja muistakaa, että elämä on hauskaa, kun sen ottaa kevyesti!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/17 01:25:10