Etusivu > Kultakalojen salainen elämä akvaarion ulkopuolella
#kultakala #akvaario #salainenelämä #huumori #hauskaa

07.06.2024 13:51

Kultakalojen salainen elämä akvaarion ulkopuolella
#kultakala #akvaario #salainenelämä #huumori #hauskaa
Lukuaika: 2 minuuttia

Oletko koskaan miettinyt, mitä kultakalat tekevät, kun sinä et katso? No, valmistaudu hämmästymään, sillä kultakalojen salainen elämä akvaarion ulkopuolella on täynnä seikkailua, jännitystä ja hitusen liikaa levää.

Kultakalojen päivä alkaa tietenkin samalla tavalla kuin meillä muillakin: pienellä aamujumpalla. He vetävät muutaman kierroksen akvaariossaan, kenties hieman joogaa levämatolla ja sitten suuntaavat salaiseen pakopaikkaansa. Sillä hetkellä, kun käännät selkäsi, he sujahtavat mystiseen porttiin akvaarion perällä, joka johtaa täysin toiseen ulottuvuuteen – kultakalojen klubiin.

Tämä klubi on täynnä kaikkea, mitä kultakala voi toivoa: miniaturisoituja vesiputouksia, pienen pieniä vesipyörteitä ja tietenkin loputtomasti ruokahiutaleita. Kultakalojen maailmassa on myös oma viihdeala. Eivät he suinkaan katso televisiota, vaan seuraavat suoraan suoran lähetyksen ihmisistä, jotka tuijottavat akvaariota. “Katsokaa tuota, se yrittää ottaa selfien kanssani! Aina ne ihmiset kameran kanssa,” naureskelevat kultakalat keskenään.

Kultakalojen salainen elämä on täynnä jännitystä! Heillä on omat James Bondinsa, jotka salaa sukeltelevat hakemaan tietoja naapuriaquariosta. Puhumattakaan niiden erityisistä illanistujaisista, joissa kisataan siitä, kuka tekee hienoimman kuplataideteoksen. Vain harvat tietävät, että kultakalan kyky puhaltaa täydellinen kupla on merkki äärimmäisestä viisaudesta ja akvaariomaailmassaan arvostetusta taidosta.

Mutta kaikki ei ole pelkkää iloa ja kuplia. Kultakalojen maailmassa on myös draamaa. “Miksi hän aina saa parhaat hiutaleet?” “Miksi minun levämattoni on aina vähän likaisempi kuin muiden?” Ja luonnollisesti, rakkausdraamat ovat oma lukunsa. “Hän ui aivan liian lähelle toista kultakalaa!”

Kun päivä alkaa päättyä, kultakalat palaavat takaisin akvaarioonsa, aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut. He vilkuttavat viimeisen kerran tovereilleen salaisessa maailmassaan ja valmistautuvat kohtaamaan jälleen meidät ihmiset. He tietävät, että meillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä kaikkea he ovat kokeneet päivän aikana.

Joten ensi kerralla, kun katsot kultakalojasi ja ajattelet, että heidän elämänsä on tylsää, muista: heillä on salainen elämä, josta me voimme vain uneksia. Ja jos oikein tarkasti katsot, saatat nähdä pienen vilkaisun heidän huikeasta maailmastaan – tosin vain, jos he antavat sinun nähdä.

Muista siis, että akvaariosi ei ole vain astia vedelle ja kaloille. Se on portaali täysin toiseen universumiin, jossa kultakalat elävät elämäänsä täysillä. Joten seuraavan kerran, kun heilutat kättäsi akvaarion edessä, tiedät, että he heiluttavat takaisin – ehkä vähän naureskellen salaisille seikkailuilleen.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 12:50:45