Etusivu > Kummitustarinat lasten nukkumalähetyksissä. #koominenarki #hehheh

07.06.2024 23:00

Kummitustarinat lasten nukkumalähetyksissä. #koominenarki #hehheh
Lukuaika: < 1 minuutti

Oletko koskaan miettinyt, miksi lasten nukkumalähetykset ovat niin rauhallisia ja unettavia? No, minäpä kerron sinulle salaisuuden: siellä kummittelee! Kyllä, luit oikein. Nämä suloiset tarinat karhuista ja pupuista ovat vain savuverho, jonka takana piileskelevät öiset haamut. Itse asiassa, jos kuuntelee tarkkaan, saattaa kuulla kummituksen kuorsaavan.

Eräänä yönä kuulin kummitustarinan, jossa pieni kummitus nimeltä Huhuliini päätti osallistua nukkumalähetykseen. Huhuliini oli hyvin vastuullinen kummitus, sillä se ei koskaan pelotellut ketään – paitsi talon kissa, mutta vain silloin, kun kissa oli varastanut hänen kurpitsansa. Huhuliini päätti, että olisi mahtavaa auttaa lapsia nukahtamaan. Hän ei kuitenkaan ymmärtänyt, miksi hänen huutonsa “BUU!” ei saanut lapsia nukahtamaan vaan kiljumaan.

Toisessa tarinassa oli kummitus nimeltä Vilpuri, joka oli erityisen taitava keksimään vitsejä. Vilpuri päätti kertoa vitsejä lasten nukkumalähetyksessä. “Miksi kummitus ei mene yökerhoon?” hän aloitti. “Koska siellä on liikaa valoa!” Lapset nauroivat niin paljon, että kukaan ei saanut unta koko yönä. Seuraavana päivänä vanhemmat olivat niin väsyneitä, että he näyttivät itsekin aaveilta.

Sitten on vielä kummitus, joka rakastaa laulaa tuutulauluja, mutta valitettavasti hänellä on ääni kuin ruosteisella ovella. Hän aloittaa laulun kauniisti, mutta pian ääni alkaa muistuttaa enemmänkin sahan ääntä: “Nukkumatti saapuu, klonks-klonks-kriik-kriik…” Lapset heräävät ja alkavat etsiä sahanpurua sängyistään.

Mutta älä huoli, näillä kummituksilla on sydän paikallaan – jos kummituksilla nyt edes on sydämiä. Heidän ainoa tarkoituksensa on tuoda iloa ja naurua, vaikka he eivät aina onnistu siinä ensiyrittämällä. Ja ehkä, vain ehkä, heidän huvittavat seikkailunsa tekevät nukkumaanmenosta hieman hauskempaa ja vähemmän pelottavaa.

Joten ensi kerralla, kun kuuntelet lasten nukkumalähetystä, muista, että siellä saattaa piileskellä pieni kummitus, joka vain yrittää tehdä yöstä hieman hauskemman. Ja jos kuulet oudon äänen, se ei ole mikään mörkö sängyn alla – se on vain Huhuliini, Vilpuri tai joku muu kummitus, joka yrittää löytää täydellisen tavan kertoa vitsi tai laulaa tuutulaulu. Unia, kummitukset!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 11:27:52