Etusivu > “Kun koira oppii laulamaan karaokea.” #koirat #karaoke #hauskathetket

2024/06/07 21:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Kuvittele tämä: istut kotisohvalla, lauantai-illan karaokeilta on juuri alkamassa. Olet virittänyt laitteet, valinnut soittolistasi ja lämmitellyt äänijänteesi. Kaikki on valmista. Ja yhtäkkiä, koira, tuo nelijalkainen ystävä, astelee paikalle ja alkaa ulvoa mukana. Ei, tämä ei ole tavallinen koiran ulvonta. Tämä on täysverinen, sielukas karaokelaulu!

Se alkoi viattomasti. Perheen spanieli, joka tavallisesti tyytyy puremaan kenkiä ja kaivamaan takapihalle reikiä, päätti yhtenä päivänä, että nyt on aika astua parrasvaloihin. Kun ensimmäiset nuotit “My Way” alkoivat soida, koira avasi suunsa ja ulvoi kuin Frank Sinatra olisi reinkarnoitunut koiran muodossa. Ensiksi ajattelit, että koira vain yrittää osallistua omalla tavallaan, mutta sitten huomasit sen – se oli oikeasti sävelessä!

Naapurit eivät olleet aivan yhtä innoissaan. Yksi heistä koputti oveen ja kysyi, voisiko koira ehkä esittää jotain hiljaisempaa, kuten “Hiljaa virtaa Don”. Mutta ei. Koira oli päättänyt, että nyt lauletaan sydämen kyllyydestä. Kun koira siirtyi seuraavaan kappaleeseen, “Don’t Stop Believin’”, oli itsestään selvää, että tämä oli vasta alkua. Tuo koira oli syntynyt tähdeksi.

Jotenkin koira oppi myös käyttämään mikrofonia. Siinä se seisoi, tassut mikrofonijalalla, ja lauloi kuin ei olisi huomenna. Joskus se jopa yritti tanssia, mikä oli hieman haastavaa neljällä jalalla, mutta yritys oli vähintäänkin huvittava. Jokainen ilta muuttui vähitellen kuin koiran omaksi “The Voice” -showksi, jossa se oli sekä kilpailija että tuomari.

Mutta mikä oli kaikkein vaikuttavinta? Koira osasi ottaa yleisönsä. Se tiesi, milloin tehdä dramaattinen tauko ja milloin ulvoa täysillä. Se tiesi, että hyvä show vaatii enemmän kuin pelkkää laulua; siihen tarvitaan tunne, läsnäolo ja ripaus komiikkaa. Sanotaan, että koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä, mutta tämä koira oli myös ihmisen paras viihdyttäjä.

Lopulta perheen karaokeillat muuttuivat koko korttelin tapahtumaksi. Naapureita kerääntyi kuuntelemaan ja jopa videoimaan koiran esityksiä. Joku jopa ehdotti, että koira pitäisi ilmoittaa paikalliseen kykykilpailuun. “Koirakaraoke” oli syntynyt, ja siitä tuli ilmiö, jota kukaan ei ollut osannut ennustaa.

Joten seuraavan kerran, kun päätät laulaa karaokea, muista antaa tilaisuus myös perheen karvaisille jäsenille. Et koskaan tiedä, milloin seuraava suuri tähti nousee esille – kirjaimellisesti tassun mitan päässä. Ja jos koira oppii laulamaan karaokea, kuka tietää, mitä seuraavaksi? Kenties se innostuu myös stand-upista. Ja silloin, hyvät ystävät, meillä on käsissämme todellinen showstopperi!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/17 00:38:17