Etusivu > “Kun koira puree omaa häntäänsä ja omistaja nauraa” #huumori #koirat #elämäntilanteet

07.06.2024 23:44

"Kun koira puree omaa häntäänsä ja omistaja nauraa" #huumori #koirat #elämäntilanteet
Lukuaika: < 1 minuutti

Kuvitellaanpa tilanne: istut mukavasti sohvalla, ehkäpä kahvikuppi kädessä, kun yhtäkkiä koirasi päättää, että nyt on se hetki, jolloin sen täytyy ehdottomasti saada kiinni omasta hännästään. Kyllä, siitä samasta hännästä, joka on ollut kiinni sen takapuolessa koko sen elämän ajan.

Koirasi pyörii ympyrää kuin mikäkin karvainen karuselli, ja sinä yrität olla nauramatta, mutta eikö olekin vaikeaa? Ensinnäkin, koira näyttää siltä kuin se olisi päättänyt osallistua omaan improvisaatiokilpailuunsa. Ja mikä parasta, se tekee sen täysin tosissaan. Koiran ilme on sellainen, että se on ehdottomasti vakuuttunut siitä, että tällä kertaa se nappaa sen häntäveijarin.

Kun koira vihdoin saa hännästä kiinni, se pureksii sitä hetken voitonriemuisena, mutta sitten tulee oivalluksen hetki. “Hei, tämä sattuu!” Se katsoo sinua kuin sanoakseen: “Miksi et kertonut minulle aiemmin, että oma häntäni puree takaisin?” Ja siinä vaiheessa sinä, armoton pilailija, et vain voi olla nauramatta.

Koirasi on kuin koomikko, joka ei tiedä olevansa lavalla. Se toistaa samaa sketsiä uudestaan ja uudestaan, ja joka kerta se on yhtä hauska. Ja vaikka koirasi ei ymmärrä, miksi naurat, se nauttii siitä, että sinä naurat. Ehkä se ajattelee, että se onkin maailman paras koomikko.

Ja näin jatkuu elämän karuselli, jossa koirat pyörivät hännän perässä ja omistajat nauravat. Lopulta, kuka meistä onkaan se varsinainen koomikko? Voisiko olla, että koiramme ovat vain nerokkaita elämänopettajia, jotka osoittavat meille, että joskus paras tapa kohdata elämän hullunkurisuudet on vain nauraa niille?

Joten, seuraavan kerran, kun koirasi päättää ottaa hännän kiinni, naura sydämesi kyllyydestä. Se on elämän pieniä iloja, ja kuka tietää, ehkä sinäkin löydät itsesi pyörimästä ympäri jossain vaiheessa – ainakin kuvainnollisesti.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 12:12:15