Etusivu > “Kun mummo voittaa playstationin turnauksessa.” #pelit #mummo #huumori

2024/06/07 21:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Oletko koskaan miettinyt, mitä tapahtuisi, jos mummosi osallistuisi PlayStation-turnaukseen? No, nyt ei tarvitse enää miettiä, sillä tämä on aivan totta! Kyllä, luit oikein. Mummo, tuo pullantuoksuinen, villasukissa hiippaileva rakkauden lähettiläs, nappasi voiton PlayStation-turnauksessa.

Kaikki alkoi eräänä sunnuntaiaamuna, kun mummo päätti, että shakkikerhon sijaan hän haluaa kokeilla jotain uutta. Miksi ei? Hän oli jo mestari kahvakuulailussa ja leiponut enemmän korvapuusteja kuin voisi laskea. Joten kun naapuruston nuoriso vinkkasi PlayStation-turnauksesta, mummo ajatteli: “Miksi ei? Kuinka vaikeaa se muka voi olla?”

Turnauspäivänä mummo saapui paikalle, kainalossa termospullo kahvia ja tietenkin villasukat jalassa. Hän heitti ilmoille: “Onkohan täällä mitään vaaleanpunaista-ohjainta?” Kaikki silmäparit kääntyivät ja hetken hiljaisuuden jälkeen nuoret purskahtivat nauruun. Mutta mummo ei hätkähtänyt. Hänellä oli takataskussaan vuosikymmenien kokemus kärsivällisyydestä ja strategisesta ajattelusta, kiitos lukemattomien ristikkolehtien.

Ensimmäinen peli alkoi, ja vastassa oli paikallinen teinipoika, joka tunnettiin nimellä “PeliJumala99”. Koko sali odotti mummon pikaista häviötä, mutta yllätys olikin melkoinen, kun mummo veti esiin salaisen aseensa: “Nuoruudessani pelasin Tetriksen läpi yhdellä istumalla, poikaseni.”

Pelihahmot viuhuivat ruudulla, ja mummo näytti, että käsityökyvyt eivät rajoitu vain virkkuukoukkuun. Hän nappasi voiton yhdellä kädellä – toisella hän hörppi kahvia. “PeliJumala99” oli lyöty, ja mummo eteni seuraavaan kierrokseen.

Puolivälierissä vastassa oli “NinjaSoturi88”, joka oli tunnettu nopeista peukaloistaan. Mummo kuitenkin oli hionut refleksinsä vuosien ajan, kiitos kissansa, joka aina yritti varastaa lankakeriä. NinjaSoturi ei tiennyt, mikä häneen iski, kun mummo käytti “sormustimen heitto” -liikettään ja voitti jälleen.

Loppuottelussa mummo kohtasi “ProGamerX”:n, joka oli voittanut useita kansainvälisiä turnauksia. Salin tunnelma oli sähköinen, ja kaikki odottivat henkeään pidätellen. Mummo kuitenkin päätti lisätä pientä dramatiikkaa ja tarjosi vastustajalleen pullan ennen pelin alkua. “ProGamerX” hämmentyi hetkeksi, ja se hetki riitti mummolle. Hän nappasi voiton ja huudahti: “Kuka sanoi, että pulla ei auta keskittymiseen!”

Mummo palasi kotiin voittopokaalinsa kanssa, ja naapuruston nuoret alkoivat kutsua häntä nimellä “PeliMummo”. Ja niin, kahvikerhon puheensorina sai uuden aiheen: “Kuinka mummo dominoi PlayStation-turnauksessa.”

Joten seuraavan kerran, kun mummo kertoo, että hän haluaa kokeilla jotain uutta, älä epäile. Ehkä hänestä tulee seuraava e-urheilun tähti. Ja kuka tietää, ehkä sinäkin voit oppia jotain uutta… vaikka sitten pullan leipomisesta.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 11:10:59