Etusivu > “Kun sukka katoaa pyykkikoneessa” #ArjenMysteerit #Sukat #NauraMeidänKanssa

2024/06/07 13:06

Lukuaika: < 1 minuutti

Oletko koskaan miettinyt, mitä tapahtuu sille yhdelle mystisesti katoavalle sukalle pyykkikoneessa? Vannon, että pyykkikoneet ovat salaa allekirjoittaneet sopimuksen Mustan Aukon kanssa. Tuo pyykkikoneen rummun pyöriessä katoava sukka ei nimittäin oikeasti katoa, vaan se siirtyy rinnakkaistodellisuuteen, jossa kaikki kadonneet sukat viettävät ikuisen kesäloman.

Kuvitellaanpa tilanne. Sinulla on käsissäsi iloinen sukkapari – molemmat sukat loistavat kuin vastaleikatut nurmikot kesäauringossa. Laitat ne pyykkikoneeseen ja painat nappia. Kone hyrrää ja pyörii, ja sinä suuntaat tyytyväisenä kohti kahvinkeitintä. Kahvikupillisen ja muutaman Instagram-selailun jälkeen palaat pyykkikoneelle, avaat luukun ja… mitä ihmettä? Enää vain yksi sukka! Toinen on kadonnut kuin pieru saharaan!

Jos sukka osaisi puhua, se varmaan huutaisi: “Hei, älä jätä minua tänne yksin!” Mutta ei, se on jo matkalla toiseen ulottuvuuteen, jossa sukat saavat juhlia vapaudestaan ja tanssia villasukkatwistiä.

Mutta miksi juuri sukat? Miksei koskaan t-paitoja tai alusvaatteita? Tämä on kysymys, jota tiedemiehet ympäri maailmaa ovat pohtineet. Ehkä sukat ovat vain tarpeeksi pieniä ja ketteriä livahtamaan sen maagisen portin läpi. Tai ehkä niillä on salainen klubi, jossa ne kokoontuvat suunnittelemaan seuraavaa suurta katoamistemppuaan.

Oletko koskaan huomannut, että kadonneet sukat ovat aina niitä mukavimpia ja pehmeimpiä? Ei koskaan sitä karheaa, kutittavaa villasukkaa, jota et käyttäisi edes pakkasella. Ei, ne ovat aina niitä, jotka istuvat jalkaan kuin unelma. Ehkä sukilla on oma GPS-järjestelmä, joka ohjaa ne suoraan pehmeämmille laitumille.

Mitä siis tehdä, kun sukka katoaa? Voit toki järjestää etsintäpartion ja kuuluttaa sen perään naapurustossa. Tai voit hyväksyä tilanteen filosofisella asenteella ja todeta, että jokainen kadonnut sukka on vain osa suurta universaalia sukkien kiertokulkua.

Mutta hei, jos seuraavan kerran löydät itsesi etsimässä paritonta sukkaa pyykkikorista, muista hymyillä. Ehkä se kadonnut sukka on juuri nyt jossain rannalla, siemailemassa pina coladaa ja nauramassa meidän huolillemme.

Ja muista, koskaan ei ole liian myöhäistä ostaa uusia sukkia – mutta älä ylläty, jos nekin päättävät ottaa hatkat!

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 03:30:06