Etusivu > Mies kävelee baariin ja unohtaa vitsinsä. #huumori #vitsit #koomikko #komiikka

2024/06/07 19:06

Lukuaika: < 1 minuutti

Oli synkkä ja myrskyinen ilta… No ei ollut, vaan ihan tavallinen perjantai. Mies kävelee baariin ja astuu sisään niin tyylikkäästi kuin vain vanhat lenkkarit antavat myöten. Baaritiskin takana häärii baarimikko, joka muistuttaa enemmän stand-up koomikkoa kuin baarimikkoa.

Mies tilaa oluen ja istuutuu lähellä olevalle jakkaralle. “Hei, tiedätkö hyvän vitsin?” baarimikko kysyy. Mies hymyilee itsevarmasti, mutta yhtäkkiä hänen kasvoilleen leviää ilme, joka voisi kilpailla unohduksen maailmanmestaruuskisoissa.

“Hitsi, unohdin kaikki vitsini!” mies huudahtaa. Baarimikko naurahtaa. “No, ei se mitään, kerron sinulle yhden. Mies kävelee baariin ja unohtaa vitsinsä.”

Mies katsoo baarimikkoa hetken, ja sitten alkaa nauraa. “Tuo oli hyvä! Mutta hei, minulla oli yksi tosi hyvä vitsi. Se meni jotenkin näin: mies kävelee baariin ja…”

“Unohtaa vitsinsä?” baarimikko keskeyttää nauraen.

Mies räjähtää nauramaan niin, että hänen oluttansa roiskuu vähän viereiselle asiakkaalle, joka ei ole asiasta lainkaan harmissaan, vaan liittyy nauruun. Pian koko baari nauraa kippurassa, eikä kukaan enää muista, mikä vitsi oli alun perin tarkoitus kertoa. Ehkä se oli juuri se juttu, että vitsit ovat joskus parhaita silloin, kun ne unohtaa.

“Hei, muistin vitsini!” mies huudahtaa yhtäkkiä. Kaikki kääntyvät katsomaan häntä odottavina. “Mies kävelee baariin ja… unohtaa vitsinsä!” hän sanoo.

Eikä kukaan voinut enää pidätellä nauruaan. Baarimikko taputtaa miestä olalle. “Olet sinä aikamoinen koomikko.”

Ja niin ilta jatkui, vitsien ja naurun täyttämänä. Unohdetut vitsitkin voivat joskus olla parhaita, jos niiden ympärille kietoutuu tarpeeksi naurua.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/19 11:11:40