Etusivu > Miksi banaani ei mene lääkärille? Koska se kuoriutuu! #huumori #vitsit #keventääTunnelmaa

07.06.2024 14:38

Miksi banaani ei mene lääkärille? Koska se kuoriutuu! #huumori #vitsit #keventääTunnelmaa
Lukuaika: < 1 minuutti

Banaanit ja lääkärit – siinäpä vasta yhdistelmä, joka tuo hymyn huulille! Mietin tässä taannoin, miksi banaani ei koskaan mene lääkärille. Päädyin pohdinnassani siihen, että banaaneilla on aivan oma, erityinen tapa käsitellä terveysasioita. Tiedättehän, banaanit ovat luonteeltaan hieman varovaisia ja ehkäpä vähän arkojakin. Kun ne alkavat tuntea olonsa huonoksi, ne eivät suinkaan ryntää lääkäriin, vaan ne saattavat kuoriutua ja paljastaa herkän sisimpänsä.

Eikä siinä vielä kaikki! Koko banaaniyhteisö saattaisi tulla paikalle ja tukea ystäväänsä sen sijaan, että yksi heistä lähtisi yksin lääkärin vastaanotolle. Tiedättehän, banaanit ovat kuin iso perhe, joka pitää aina yhtä. Ja miksi ottaa riski, että lääkäri tekee jotain hullua, kuten määräämällä kuorimista tai hedelmäleikkauksia? Ei kiitos, sanovat banaanit.

Toisaalta, ehkä banaaneilla on vain oma, luonnollinen tapa parantua. Ehkä ne istuvat yhdessä hedelmäkulhossa ja jakavat vitamiineja ja mineraaleja keskenään, kunnes jokainen on taas täydessä terässä. Ja jos joku banaani sattuu muuttumaan liian ruskeaksi, se ei suinkaan mene paniikkiin – se tietää, että ruskeat pilkut ovat vain merkki siitä, että makeus ja kypsyys ovat saavuttaneet huippunsa.

Tässä kaikessa on jotain opittavaa meille ihmisillekin. Ehkä meidän pitäisi ottaa mallia banaaneista ja yrittää parantua luonnollisin keinoin, jakamalla rakkautta ja huolenpitoa ympärillämme oleville. Ja jos joskus tuntuu, että on pakko mennä lääkäriin, muistetaan, että kuoriutuminen ei ole aina huono asia – se voi olla juuri se, mitä tarvitaan, jotta päästään kuntoon!

Ja muistatko, kun joku kysyi: “Miksi banaani ei mene lääkärille?” Nyt tiedät vastauksen. Se kuoriutuu!

Pitäkää banaanit lähellä ja naurua vielä lähempänä.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/06/25 10:44:29